Retourneren

Een andere maat nodig, toch liever een andere kleur of een geheel ander artikel? Ruilen is geen probleem! Doe dit dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Ruilingen moeten van tevoren per e-mail aan ons worden doorgegeven, graag onder vermelding van het ordernummer. Het emailadres wat je hiervoor gebruikt is: info@funkyxs.nl.

Gedragen, gewassen of beschadigde kleding kunnen wij niet retour nemen. Wanneer de kleding retour komt moet het verpakt worden in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje.

De verzendkosten van het retour sturen komen geheel voor eigen rekening, tenzij het een klacht betreft en wij dit anders met elkaar overeen zijn gekomen. De retourzending moet voldoende worden gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons in ontvangst genomen en dus ook niet gecrediteerd. 

Wij vragen je nadrukkelijk bij een retourzending het retourformulier in te vullen met je naam, adres, ordernummer en de reden van het retour sturen te vermelden voor een snellere afhandeling. Artikelen die zijn gekocht in de uitverkoop kunnen bij ons worden geruild, echter geven wij hiervoor geen geld retour.

retourfomulier