Press

Releases

Funky XS groeit door! Het merk dat groot werd met haar opvallende T-shirts voegde voor de lente-zomer 2016 collectie een compleet beeld aan haar assortiment toe. Denk aan sweaters, rokjes met leggings, jurken, korte broeken. Hier werd direct enthousiast op gereageerd. Eerst verkochten we met name losse stuks, nu vooral setjes. Onze klanten kunnen nu een complete collectie Funky XS aanbieden, waarbij onze uitstekende prijs - kwaliteit gewaarborgd wordt.

Voor de herfst-winter 2016 zijn we aan de slag gegaan met een sportief thema voor jongens en meisjes. De lijn bevat veel kleur, zachte sweatstoffen en sportieve prints, en een beetje fluo kenmerkt de collectie: dat houdt de items lekker fris en funky, ook in de winter. De andere thema’s zijn wat meer modisch, trendy en een tikkeltje preppy. Binnen het thema Funky Dandy voor boys verkopen we tricot colberts, funky shirts, broeken en stoere bretels. Bij het Funky Mix thema voor de girls zijn er heel veel combinatie mogelijkheden. Denk aan allover prints, rokjes met glitters en leer accenten. Opvallend voor de hele collectie is dat er veel rijke details aan zijn toegevoegd.

Denim

Komend seizoen breidt Funky XS de collectie verder uit, met een denim programma. Het wordt nog geen uitgebreide jeanscollectie, maar een kleine selectie van leuke denim-musthaves voor kids die goed met onze andere items gecombineerd kunnen worden. Zo is er een kek shortje voor meisjes en de populaire jogg-jeans, maar ook een stoere 5-pocket jeans in vintage wassing met funky details.

Doorgroeien

Niet alleen de collectie van Funky XS groeit, haar aantal verkooppunten stijgt ook. Het merk heeft nu honderdvijftig klanten in Nederland en veertig in België. Er is nog voldoende groei potentie in Nederland en Europa. Onze visie is dat we niet in íedere winkel willen liggen. Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. We werken samen met retailers die kwalitatief sterk zijn. Winkeliers die echt in het totaalbeeld van ons merk geloven en ervoor gaan.

We geven u graag meer informatie over ons merk en collectie. Wil je beeldmateriaal opvragen, kleding lenen voor shoots een samenwerking aangaan of professioneel bloggen? Neem dan contact via: info@funkyxs.nl of op +31 (0)30 7440077.