Funky Blog

welcome to your Funky World!

WINTER OF LENTE?

26/02/2019 - Deze blog schrijf ik onderweg naar Oostenrijk, wees maar niet bang ik zit relax in de bijrijdersstoel. We hebben een heerlijk weekje wintersport voor de boeg met het gezin en oh wat kijk ik daar naar uit! De weersvoorspelling in Oostenrijk ziet er fantastisch uit, we zullen naast de sneeuw vooral veel ZON zien. Ik wil jullie niet jaloers maken, maar ben best toe aan een weekje “ontspanning”.

We hebben al heel wat kilometers afgelegd sinds begin dit jaar! Ons beginstation was de beurs, de SundaySchool in januari, daarna meteen begonnen met de verkoop aan onze retailers voor seizoen winter 2019 die we overigens deze week gaan afronden. Mijn inkoopreis naar Turkije is geboekt, daar ga ik over twee weken de winterorders voor over een half jaar plaatsen en ga daar samen met mijn fabrikant kijken hoe we kleinere leveringen kunnen inplannen zodat we ook in het seizoen jullie kunnen blijven verrassen met nieuwe items. Ik houd jullie hiervan natuurlijk op de hoogte en zal daar dan ook verslag over uitbrengen in mijn volgende blog. Uiteraard zal ik in Turkije wat foto’s & filmpjes maken in de fabriek zodat jullie kunnen zien hoe ons product met liefde worden geproduceerd. Altijd leuk een kijkje achter de schermen, toch?

Ondertussen is ook onze eerste zomerlevering uitgeleverd aan de winkels en online op onze webshop. Wat vinden jullie van deze collectie? Toevallig al wat gekocht? Ik heb al heel wat leuke foto’s voorbij zien komen van jullie kids gekleed in de nieuwste collectie. Blijf ons vooral ‘spammen’ met deze geweldige foto’s! Nu met het prachtige vroege lenteweer krijgen we toch allemaal zin in wat nieuws? Guess what? Ons best verkochte artikel, tot nu toe, in de webshop is de gele korte broek voor de jongens. Dat vind ik echt humor! Ik snap het wel, want met de zomer 2018 op ons netvlies kun je maar beter op tijd een korte Funky XS broek kopen.

Nu we toch met de zomer bezig zijn. Hebben jullie al plannen gemaakt voor de zomervakantie? Vorig jaar hebben wij een zeilreis gemaakt in Turkije, dat is echt een aanrader. Je komt op prachtige plekken waar je normaal niet kan komen. En ik heb de zee nog nooit zo blauw gezien.
Daarnaast is het superleuk om met twee tieners een wat actievere vakantie te beleven.
Voor dit jaar hebben we nog geen concrete plannen gemaakt, ben benieuwd wat voor soort vakantie bij jullie favoriet is, heerlijk om alvast bij weg te dromen toch?

Naast Funky XS hebben we ook heel hard gewerkt aan ons nieuwe tienermerk FNK dept.
Het is bijna zover en dan gaan we dit gave merk lanceren! OEEEEE IK KAN ZELF NIET WACHTEN! De website is zo goed als af, de fotoshoot is geweest, de kleding ligt klaar om besteld te worden… Nog heel even geduld, we zetten momenteel de puntjes op de “i”.
FNK dept. is een superstoer merk voor onze tieners, het is verkrijgbaar van maat 8 (128) tot en met 16 jaar (170). De collectie bestaat uit enkel sweaters en T-shirts en heeft een heel mooie cleane look. De kwaliteit is zoals jullie van ons gewend zijn en elk item hebben we met zorg gemaakt en bevat de absolute FUN factor! Wij zijn heel nieuwsgierig naar wat jullie ervan gaan vinden. De eerste collectie komt begin maart online, daarna zal er elke twee maanden een aanvulling komen zodat de garderobe van jullie tieners steeds kan worden aangevuld :).

Ook heeft onze social media collega, Phylica, niet stilgezeten. Ze heeft voor de aankomende maanden een hele leuke planning gemaakt voor onze webshop. We willen ons merk graag bij nog meer mensen onder de aandacht brengen. Houd ons maar in de gaten op onze Facebook- en Instagrampagina of onze nieuwsbrief. Om alvast een tipje van de sluier te geven, we gaan iedere maand op zoek naar een Funky gastblogger. Ben jij een echte Funky Fan, kun jij leuk schrijven en ben jij actief op social media? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@funkyxs.nl en wie weet ben jij wel de lucky one die een toffe set van ons ontvangt om over te bloggen.

Ik ga genieten van mijn weekje vakantie samen met mijn gezin, zodat ik daarna weer vol aan de bak kan gaan. Er moet o.a. weer een gave collectie voor zomer 2020 worden ontwikkeld, ZIN IN!

Tot mijn volgende blog!
O wacht, vergeet niet extra te genieten van de eerste zonnestralen :).


With love,

Lisette

overzicht