Funky Blog

welcome to your Funky World!

THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR!

20/12/2018 - We zitten in “The most wonderful time of the year!”. Deze blog schrijf ik letterlijk onder de grootste kerstboom van Europa, hij staat namelijk zo’n beetje in de voortuin van ons kantoor! Het is altijd weer een feest als deze aangaat begin december. Van veraf is deze “Kerstboom” al zichtbaar en dan ben ik stiekem toch een beetje trots dat die in ons stadje IJsselstein staat.

 

Het zijn drukke tijden voor zowel zakelijk als privé. We rennen van Kerstborrel naar Kerstconcert, dansen op een Kerstfeest en we maken wat leuks voor een Kerstfair op school. Dat hoort er allemaal bij tijdens “The most wonderful time of the year!”.

Afgelopen weekend ben ik met mijn zusje en twee vriendinnen in Berlijn geweest, dat was ontzettend fijn! Even op adem komen in een prachtige stad vol geschiedenis, gezellige Kerstmarkten en mooie winkels. Natuurlijk hebben we ook eindeloos geborreld, gekletst en gegeten. Ik kan niet ontkennen dat dat mijn favoriete hobby is.

Met het personeel van Funky hebben we Kerst al uitgebreid gevierd. We hebben heerlijk gegeten en onze voetjes van de vloer gehad met Judith Peters en niemand minder dan Tino Martin. Wat was het een geslaagde en gezellige avond! Ieder van ons team heeft zijn uiterste best gedaan om o.a. een mooie collectie te maken, deze te verkopen en dan heb ik het nog niet over al het overige werk achter de schermen. Neem maar van mij aan dat er heel wat bij komt kijken om een bedrijf te voeren. We hebben het dit afgelopen jaar toch maar weer mooi gefikst in de roerige markt. Ik ben super trots op ons team!

 

Vanaf volgende week zijn wij bijna allemaal vrij en gaan we genieten van onze familie en op adem komen om in het nieuwe jaar meteen te starten met onze retailbeurs “de SundaySchool” op zondag 13 januari. We verwachten daar heel veel van! We ontvangen elk moment onze samples vanuit Turkije voor winter 2019. Ik ben zo benieuwd of alles er zo uit komt zien hoe het is bedacht #spannend! Op de SundaySchool beurs ontvangen we onze retailklanten, maar we blijven uiteraard ook op zoek naar nieuwe klanten. Het retailjaar 2018 is niet heel makkelijk geweest. We hebben helaas afscheid moeten nemen van een aantal vaste klanten, die na veel jaren bloed, zweet en tranen de winkel gaan sluiten. Als jij nog tips hebt voor een leuke winkel bij jou in de buurt die Funky XS goed zou kunnen verkopen, dan horen wij het graag 😊.

We kijken enorm uit naar onze nieuwe levering van zomer 2019. Op dit moment draaien ze in Turkije op volle toeren om de collectie te maken. Ik verklap jullie alvast… het wordt een TOP collectie met vernieuwde items en super leuke sets. Vanaf begin februari ligt de eerste levering in de winkels en kunnen jullie hier shoppen en op onze webshop.

Ook ons nieuwe tienermerk FNK dept. is bijna klaar. Zo ontzettend spannend wat jullie ervan gaan vinden! Wij hopen dat we de tieners enthousiast kunnen maken, wij zijn het in ieder geval wel. In mijn blog van januari zal ik jullie daar veel meer over vertellen en foto’s showen.

Wij bedanken jullie voor een jaar Funky support en leuk dat je mijn blog leest!
Het Funky XS team wenst iedereen een heel fijn Kerstfeest en alle goeds voor een hip & happening maar bovenal gezond 2019!


With Love,
Lisette 

overzicht