Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: ZOMERVAKANTIE!

19/07/2018 - Vandaag schrijf ik deze blog vanaf een zonnig terras in Utrecht. In deze stad heb ik tien jaar gewoond en het voelt nog steeds als thuiskomen. Het is heerlijk druk, er zijn veel moeders met kinderen in de stad vanwege de zomervakantie. Zelf ben ik ook met mijn zoon Matz op pad, de sfeer is zo gezellig!

Matz vindt het heerlijk om samen met zijn moeder de stad in te gaan, we shoppen, bezoeken samen de kelders van de Dom en luisteren aandachtig naar alle geschiedenisverhalen, genieten van een heerlijke lunchen en natuurlijk moesten we als afsluiter een Frappuccino halen bij Starbucks.

We hebben net afscheid genomen van Matz zijn basisschool, hij gaat nu echt beginnen op het Voortgezet onderwijs, zo spannend. Hij heeft er zelf heel veel zin in, maar voor mij betekend het loslaten en een hoofdstuk afsluiten. De traantjes vloeiden dan ook rijkelijk tijdens zijn afscheidsmusical, maar ik was gelukkig niet de enige moeder die het er zwaar mee had 😊.

Over een week staat de zomervakantie met het gezin gepland. Dit jaar gaan we heel iets anders doen, we gaan namelijk zeilen in Turkije. Voor het eerst een actieve vakantie met de kids, we kijken er enorm naar uit, maar voor die tijd moet er nog wel heel wat gebeuren. AFTELLEN!

De voorverkoop voor de zomer 2019 collectie draait op volle toeren. Elke dag ontvangen we retailklanten in onze showroom. Daarnaast zijn we druk bezig om de eerste winter 2018 levering voor te bereiden. Deze nieuwe collectie vertrekt dit weekend vanuit Turkije en hopen we volgende week uit te kunnen pakken in ons distributiecentrum. Onze planning is om begin augustus thema 1 uit te leveren aan de winkels en kunnen jullie onze gave wintercollectie shoppen! Houd onze Facebookpagina in de gaten, daar tellen we af naar het moment dat we live gaan. Jij wilt er toch ook graag als eerste bij zijn?

Wel leuk om te melden is dat we met Funky XS in de top 3 stonden met de beste doorverkoop van de BOYS SWEATERS/VESTEN. Dit werd bekendgemaakt op het online retail format Kids Fashion mag,
dé informatiebron voor de kindermodebranche. SUPER LEUK!!

Vanaf deze week ben ik weer begonnen met het verzamelen van inspiratie voor het maken van de winter 2019 collectie. Ik struin het internet af, lees heel veel tijdschriften en vakliteratuur, kijk om me heen en ga de stad in om alles in me op te nemen. Begin augustus ga ik naar een beurs in Kopenhagen en plan ik een dag om te shoppen in een Internationale stad.

Het ontwikkelen van de winter 2019 collectie staat nu al eerste prioriteit in mijn agenda. Onlangs vroegen we jullie via Facebook wat echt niet mag ontbreken in de nieuwe collectie voor winter ‘19. De enthousiaste reacties stroomden binnen… wat ontzettend leuk en fijn dat jullie zoveel tips geven, hier ga ik echt aandacht aan besteden en wil graag aan jullie wensen voldoen. In mijn volgende blog zal ik vertellen welke items er sowieso in zullen komen.

De zomervakanties zijn volop begonnen, ik ben erg benieuwd naar jullie plannen en vakantiekiekjes. We vinden het altijd heel leuk om Funky kids te spotten, deze plaatsen we in onze rubriek “Funky Fans” op onze Instagrampagina en op onze website. Wil jij jouw zoon of dochter ook showen in Funky outfit, stuur dan een foto met tenminste 1 Funky item naar info@funkyxs.com. Dan plaatsen wij deze met jullie toestemming op onze Instagrampagina en website.

Mocht je binnenkort weggaan en nog wat missen in je vakantiekoffer? Of kun je met deze zomerse weersvoorspellingen er niet meer tegenop wassen? Kijk dan gauw op onze webshop: www.funkyxs.com, daar shop je de leukste en laatste zomerse items met wel 50% korting. 

Voor jullie allemaal een hele fijne, zonnige en gezellige zomervakantie toegewenst. Neem je rust en geniet van alle vrijheid en je gezin.

 

With love,

Lisette 

overzicht