Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: TIME FOR NEW BEGINNINGS

28/05/2018 - PERSOONLIJK NOTE LISETTE: TIME FOR NEW BEGINNINGS Vanuit een heerlijk groene en zonnige tuin schrijf ik deze blog. Mei; wat was je MOOI, een fantastische maand met heel veel zon en de fijne geur van het voorjaar, het is echt mijn favoriete tijd van het jaar.

Wat hebben jullie allemaal beleefd? Nog lekker weg geweest in de meivakantie? Genoten van alle zonovergoten weekenden? Zelf heb ik al lekker een dag aan onze Nederlandse kust doorgebracht, ben ik met de kids naar de Efteling geweest EN een weekendje weg geweest met mijn (schoon)familie. Wat ik zo ontzettend leuk vind is dat waar ik ook ben altijd wel een kindje spot met Funky kleding aan. Hoe trots kun je zijn?! Dank jullie wel voor het enthousiasme en natuurlijk veel draagplezier gewenst.

Op een prachtig en uitgestrekt landgoed schoten we met onze modellen de Mini & Me shoot.
Hebben jullie deze leuke T-shirts al gespot en gekocht? Ze zijn zo ontzettend de moeite waard!
Het ME T-shirt valt lekker ruim en is beschikbaar in maat S, M en L en het MINI T-shirt in onze vertrouwde maatjes (behalve maat 156/164). Het is een basic T-shirt met de tekst FUNKYLICIOUS. en kleine fluor roze accentjes. Het leuke daarvan is dat hij echt overal bij kan en je kunt natuurlijk twinnen met je dochter, zie mijn foto met Lou 😊.

Verder zijn wij deze week verhuisd naar een ander prachtig pand, ook in IJsselstein. Hier hebben we vrij uitzicht over de weilanden, een heerlijke ruimte om onze (Retail) klanten te kunnen ontvangen en we hebben extra werkruimte. We gaan er dus lekker op vooruit. We zijn er in ieder geval erg blij mee. De foto’s volgen zodra we helemaal zijn ingericht.

Woensdag 30 en donderdag 31 mei as. houden we onze sample sale, jij komt toch zeker ook even gluren? We hebben van alles; heel veel samples, wat oude collecties die nu echt tegen een klein prijsje weg mogen, toffe accessoires en natuurlijk ook wat zomercollectie met al wat korting. Kortom sla je slag dan lopen de kids er deze zomer weer helemaal Funky bij!

TIME FOR NEW BEGINNINGS
Zelf ben ik vooral druk geweest met de invulling en het ontwerpen van onze nieuwe kids/tiener-lijn. Deze wordt naar eigen zeggen onwijs gaaf. Ben er helemaal vol van! Deze lijn gaat FNK dept. heten wat staat voor Funky department. Onze doelgroep zijn de hippe jongens en meiden tussen de acht & zestien jaar. Je kunt het niet vergelijken met Funky XS, het staat er ook echt los van. We hebben sweaters en T-shirts met prints, deze zijn clean, maar hebben zeker een stoere en vernieuwende look alles met een touch of FUN maar dan wel in de mooie kwaliteit die jullie van ons gewend zijn. De T-shirts gaan rond de € 35,- kosten en een sweater heb je al vanaf € 59,-. Je hebt dan ook echt een uniek en kwalitatief mooi product in handen, we lanceren FNK dept. in het najaar, nog even geduld dus😊.

 

Voor nu wens ik jullie allemaal een heel fijn en zonnige week toe, enjoy the summerfeeling!

 


With love,
Lisette
 

overzicht