Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: SUMMER TIME!

27/06/2018 - Het is officieel zomer YEAH! Wat een prachtig voorjaar hebben wij al gehad en deze week staat ons zelfs een hittegolf te wachten…super toch?! Zo is het best prettig vertoeven in ons kikkerlandje 😊.

In onze webshop hebben we de zomercollectie al lekker afgeprijsd. Hebben jullie kids al veel plezier van de Funky setjes? Mocht je nog wat missen in de kledingkast dan kun je die nu met korting aanvullen, wacht niet te lang want het zijn echt onze laatste items: www.funkyxs.com

Wij zijn alweer plaats aan het maken voor onze nieuwe wintercollectie die we eind juli verwachten. Vorige week hebben we voor deze collectie een lookbookshoot gehad. Een lookbookshoot houd in dat we alle kleding in sets fotograferen om onze Funky fans een idee te kunnen geven hoe de kleding onderling gecombineerd kan worden. We waren allemaal onwijs enthousiast; we hadden leuke kids, een top fotograaf en de ene set was nog gaver dan de andere… we hebben dan ook heel veel zin in het nieuwe kledingseizoen, jullie ook?

De zomer zijn we gestart vanuit een brand new kantoor, echt te gek… het is een stuk ruimer, lekker licht, overzichtelijk en gewoon in ons vertrouwde stadje IJsselstein. We hebben nu een mooie aparte showroom, daarnaast is alles nieuw en dat geeft weer nieuwe inspiratie. Uiteraard moeten we nog even de puntjes op de ‘i’ zetten en dan kunnen we er weer fris en fruitig tegenaan.

Aankomend weekend staan we met Funky op de kinderbeurs “SundaySchool”. Dit is een nieuw initiatief speciaal voor de retail. We staan voor de 2e keer op deze gave beurs. Dit keer gaan we onze zomer ‘19 collectie introduceren aan de winkeliers. Je kunt het je haast nog niet voorstellen.. wij zijn alweer bezig met de zomer 2019 collectie terwijl zomer 2018 nog in volle gang is! Zo werkt het nu eenmaal in de retail. De collectie is naar eigen zeggen echt te gek en we gaan deze in nog meer leveringen opsplitsen zodat er voor elk seizoen meerdere keren een nieuw aanbod Funky is. Steeds blijven vernieuwen in de winkel, daar geloof ik in. De retailmarkt verandert momenteel in rap tempo, de consument bepaald wanneer, wat, hoe en waar hij/zij het koopt, welkom in de 24-uurs maatschappij. In Amerika zijn ze al veel verder. Ik heb daar laatst een heel interessant boek over gelezen, je kunt er zelfs je boodschappen in een koelkast naast je voordeur laten bezorgen, ook leveren veel online bedrijven dezelfde dag nog! Qua techniek kunnen wij het ons ook niet voorstellen wat de grote bedrijven van ons weten, ze meten en weten jouw shopritme, voorkeuren, artikelen worden spontaan aangeboden naar behoefte. Je wordt als het ware op je wenken bediend … wat een luxe!

Maar niets gaat wat mij betreft boven een gezellig dagje shoppen in de stad. Je kunt de stoffen voelen, de pasvorm en kleur beoordelen, je wordt geïnspireerd en ook de persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Eventjes ME-time is nooit niet verkeerd 😊. Dus een tip van mij: gun jezelf een lekker dagje shoppen!

Naast de hectiek van het verhuizen met ons kantoor en het drukke seizoen krijgt het nieuwe label FNK dept. steeds meer vorm. De introductiecollectie is af! Het is een clean en casual beeld met stuk voor stuk mooie items die elke tiener in de kast wilt hebben en dat alles in de vertrouwde Funky kwaliteit.
In mijn volgende blog hoop ik de eerste samples in huis te hebben en jullie een sneakpeak te kunnen geven. Uiteraard ben ik dan ook heel erg benieuwd naar jullie reacties en naar die van jullie tieners.

 

Maar eerst nog heel even focussen op de beurs en de nieuwe verkoopronde en dan start de zomervakantie! Ik kijk er naar uit, jullie ook? Geniet van deze heerlijk warme dagen die eraan gaan komen en vooral zoveel mogelijk outsite als het kan!

 

With love,

Lisette
 

overzicht