Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: SUMMER BREAK!

05/08/2017 - Waarschijnlijk lees je deze blog vanaf je vakantiebestemming terwijl je super relaxed de laatste nieuwtjes op je Facebook- en Instagram account leest. Ga er lekker voor zitten, drankje erbij, genieten! Eindelijk zomer.. wat een heerlijke tijd! Laten we er alles uithalen want voor je het weet dwarrelen de bladeren weer van de bomen en rapen we met onze kids de kastanjes op om daar vervolgens poppetjes van te maken😊. De weken gaan namelijk zooooo snel!

Bij Funky zijn we lekker in de weer. Deze week wordt de wintercollectie geleverd aan alle winkels en vanaf dit weekend, zondagavond, kun je ook weer uitgebreid shoppen op onze webshop, www.funkyxs.com, waar de gehele collectie te vinden zal zijn.

Afgelopen week hebben we een lookbookshoot gehad waarbij we de wintercollectie in verschillende sets op de foto hebben gezet. Zo kun je als consument ideetjes op doen hoe je de collectie op een Funky manier kunt combineren. Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden, laten jullie een reactie achter op ons Facebookpagina? Over Facebook gesproken.. volgen jullie ons al? Dan ben je als eerste op de hoogte van alle Funky nieuwtjes! Voor de zekerheid hierbij onze link.. www.facebook.com/funkyxs .. LIKE FUNKY.

Tussendoor zijn we ook bezig met de verkoop van de zomer 2018 collectie aan onze retailers. Er word heel goed gereageerd en iedereen wordt weer blij van de frisse kleuren en stoere setjes. Daar worden wij enorm enthousiast van 😊. Nog even geduld, maar het beloofd ook volgend jaar weer een SUPER FUNKY SUMMER te worden.

De winter 2017 ligt bijna in de winkels, maar ik ben alweer bezig met het ontwerpen van de winter 2018 collectie. Hiervoor hebben mijn styliste en ik afgelopen woensdag een shopping/brainstormdag in Arnhem gehad. Nou ik kan jullie vertellen we hebben weer leuke ideetjes opgedaan en kunnen er nu volop mee aan de slag. Wat ik jullie al wel kan mededelen is dat vanaf winter 2018 de jongenscollectie verder gaan uitbreiden en groter willen neerzetten. We merken dat er vooral bij de jongens veel vraag is naar nog meer variatie in stoere shirts, comfortabele joggingbroeken en Funky vesten. U vraagt wij draaien dus daar gaan we nu meer op inspelen. Excited!

Ook voor mij is het tijd voor een kleine zomerse break. Even bijtanken met mijn familie in Italië, heerlijk!

Heel veel shopplezier en vergeet vooral niet te genieten van deze heerlijke Hollandse zomer😊.


With love,
Lisette 

overzicht