Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: SUMMER!

29/06/2017 - Deze blog heb ik geschreven in het vliegtuig, onderweg vanuit het snikhete Florance waar ik de toonaangevende kinderbeurs Pitti Bimbo bezocht.

De Pitti Bimbo (zomer 2018 editie) was echt TE GEK!
De beurs was groots opgezet in een oude theater, prachtig gestyled en alle mooie kindermerken waren er vertegenwoordigd. Vernieuwing in prints en kleur, kleur en nog eens kleur. Opvallend en nieuw was de zachte pastels naast de fluo kleuren met heel veel prints. Het grafische zwart/wit/grijs lijkt daarmee echt op z’n retour. Daarnaast is Florance geweldige stad met heel veel hippe boetiekjes, vintage stores en natuurlijk.. heerlijk eten.. Buon appetite!

Tussendoor hebben we vorige week nog een toffe fotoshoot gedaan voor onze zomercollectie 2018.
Op locatie was het die dag boven de 30 graden, deze temperatuur paste dus perfect bij ons thema! Gelukkig was het in een park met veel bomen die voor verkoeling zorgden. De kids deden het geweldig, echte professionals😊, dus het was voor ons een geslaagde dag. Jullie moeten wel nog even geduld hebben om deze collectie te kunnen zien en te kunnen kopen, maar bijgaand alvast een fotootje om de sfeer te proeven.

We zitten uiteraard niet stil want deze week zijn we ook gestart met de verkoop van de Funky zomer 2018 collectie aan onze retailklanten. Onze showroom is werkelijk waar omgetoverd tot een stadstuin met veel groene planten, een knalroze picknicktafel en een (nep) grasmat! Onze retailers komen zo meteen al in een gezellig zomers sfeertje.

Nog even en dan start de zomervakantie! Heerlijk even genieten van de zon, de zee en het strand maar vooral even lekker RE-LAX-EN. Hebben jullie al vakantieplannen? Omdat ons seizoen van uitlevering, verkoop en ontwerpen van de nieuwe collectie (winter 2018) voor de deur staat is er voor mij niet heel veel tijd voor vakantie, dan maar extra hagenieten van de lange zomeravonden!!

HAVE AN AWESOME & FUNKY SUMMER!

 

With love,

Lisette 

overzicht