Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: OH HAPPY DAYS!

22/12/2017 - De “OH HAPPY DAYS” staan voor de deur… wat is het jaar toch voorbij gevlogen! We hebben volop genoten van jullie als trouwe volgers en klanten. Het was super dat jullie regelmatig foto’s sturen van jullie kids in nieuwe Funky outfits, reageren onze Funky vragen, meedoen met de spelletjes en vooral heel enthousiast worden van ons merk. Bedankt hiervoor!

Zijn jullie al helemaal klaar voor de Kerst? Wat voor leuks gaan jullie doen? Voor mij wordt het een rustige Kerst, heerlijk genieten samen met m’n familie en gezin. Gezellig de haard en kaarsjes aan, samen lekkere hapjes maken, de spelletjes komen uit de kast en vooral heel veel relaxen. Tweede Kerstdag gaan we naar Amsterdam voor een voorstelling van het Wereld Kerst circus in Carré, deze staat al jaren op mijn to-do lijstje en nu gaan we er eindelijk heen. He lijkt me erg gaaf!

Afgelopen week zijn wij op de zaak druk geweest met het opknappen en het restylen van onze showroom. We hebben wat wanden opnieuw geverfd, nieuwe accessoires gekocht en vooral lekker opgeruimd, wij zijn alweer klaar voor ons nieuwe verkoopseizoen waar wij de winter 2018 gaan verkopen aan onze retailers!

In januari gaan wij meteen van start met een nieuwe beurs, de SundaySchool, die plaats gaat vinden in De Fabrique te Maarssen. Hier kunnen onze klanten van de fysieke winkels naar toe komen om de nieuwe collecties voor winter 2018 te bekijken. Daarna gaan we direct van start met de verkoopperiode in onze showroom. Het is altijd weer super spannend hoe de collectie ontvangen zal worden.
Daarnaast wordt onze zomercollectie nu volop geproduceerd. Hebben jullie met dit droevige weer ook zo’n zin in de nieuwe collectie? Frisse kleuren, leuke printjes en vernieuwde modellen, het beloofd weer een hele lange en hopelijk een warme zomer te worden, haha, ik kan in ieder geval niet wachten!

Ook bestaat Funky XS in april 2018 maar liefst 10 jaar! Zo voelt het zeker niet, ik werk elke dag met zoveel plezier aan het Funky concept; het ontwikkelen van nieuwe collecties, begeleiden van het productieproces, verzamelen van nieuwe ideeën, de contacten met onze klanten.. eigenlijk is alles leuk aan mijn vak 😊.
We gaan ons 10-jarig bestaan zeker met jullie vieren, hou onze Facebookpagina maar in de gaten voor heel veel leuke verrassingen. Wat 10 jaar Funky betekend FEEST!

Als afsluiting van dit jaar hebben we afgelopen week een gezellige maar vooral heerlijke Kerstlunch gehad met het Funky team. We hebben het maar weer mooi gefikst met elkaar dit jaar! Ik ben dankbaar voor de mensen om mij heen, trots op ons behaalde resultaat en ik kijk uit naar een spetterend & Funky 2018.

Voor nu wens ik jullie allemaal hele fijne Kerstdagen en heel veel geluk voor 2018.
Tot volgend jaar!


With love,
Lisette

 

overzicht