Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: MEET FUNKY!

06/09/2017 - Ciao lezers, De scholen zijn weer begonnen! De zomervakantie is nu officieel voorbij! Alle kids weer lekker naar school en voor de meeste gaat het “gewone” leven weer beginnen. We mogen er weer tegenaan.. en hoe!

De wintercollectie verkoopt al heel goed in de winkels en in onze webshop. De reacties zijn lovend en we hebben alweer heel wat funky kids aangekleed! We krijgen ook veel foto’s van Funky Fans via de mail en social media. Het is altijd super leuk om jullie knappe kids in onze stoere Funky kleding te zien. Bedankt hiervoor! Wij vinden het ook grappig om te zien hoe de kledingsets bij elkaar gestyled worden. Iedereen doet dit op zijn eigen Funky manier. Dat is voor ons een teken dat de gehele collectie goed te mixen & te matchen is. Blijf vooral jullie foto’s insturen… daar worden wij heel vrolijk van 😊.

Mijn prioriteit op dit moment is het ontwikkelen van een nieuwe wintercollectie, winter 2018!
Er is zoveel leuke inspiratie, dat ik bijna niet kan kiezen…
Voor de meiden is het eerste thema bijna klaar. Nieuwsgierig? De tijgers domineren en de tekst “Make your own magic” dekt de lading. Sportieve sweatjurken bijpassende leggings, toffe bomber met leren sleeves, lurex & vogels.
Groot verschil met de vorige collectie is dat de jongens thema’s groter worden. We merken dat er veel behoefte is aan meer aanbod en daar spelen we graag op in. De boys collectie krijgt frisse kleuren met toffe prints en een sportprogramma. All in progress!

Pff het is alweer september… de herfst komt er aan!
Heb jij al wat van de nieuwe collectie in huis? Het Funky team staat altijd voor je klaar, we stellen ons graag even voor…

Ik ben Lisette, eigenaresse van Funky XS en getrouwd met Mathijs, moeder van Matz 11 en Lou 8. Alweer 9 jaar geleden gestart met Funky XS, heel klein met alleen wat T-shirtjes, zo trots op waar we nu staan; we love our funky world & we love our funky customers.

 

Mijn naam is Michael, ik ben verantwoordelijk voor de financiën binnen Funky XS. Na jarenlang in de financiële dienstverlening werkzaam te zijn geweest ben ik zonder enige kennis van mode en kleding in 2015 bij Funky XS gaan werken. Inmiddels begin ik langzamerhand steeds meer verstand te krijgen van pasvormen/maatseries/stylen etc.
Als enige man op kantoor heb ik het soms zwaar met mijn vrouwelijke collega’s 😉maar de prettige werksfeer en afwisselende werkzaamheden zorgen ervoor dat ik iedere morgen weer met veel plezier naar mijn werk ga.

 

Joehoe! Mijn naam is Phylicia en ik werk sinds januari 2017 als spin in het web bij Funky XS.
Als IJsselsteiner ken ik Funky XS al vanaf de start, als er een vacature vrij zou komen zou ik zeker solliciteren. Na 8 jaar gewerkt te hebben bij Euretco Label Company in de marketing en moeder te zijn geworden kwam daar de vacature op het perfecte moment. En de rest is geschiedenis 😊.
We zijn werkzaam in een klein, maar gezellig team. Als spin in het web ben ik verantwoordelijk voor o.a. Social Media, de website, webshop, marketing en de backoffice. Iedere ochtend ga ik weer met plezier op de fiets naar het werk met de intentie om Funky nog bekender te maken dan dat het al is.

 

Hi! Ik ben Nicole en werk sinds juli bij Funky XS. Na 5,5 jaar bij Cars Jeans te hebben gewerkt als vertegenwoordigster, kwam ik bij Funky terecht. Nieuw merk, nieuwe collectie, nieuwe klanten en als enige in de sales dus verantwoordelijk voor heel Nederland! Een super leuke nieuwe uitdaging waarbij ik veel nieuwe winkels en mensen leer kennen.
Na het drukke verkoopseizoen op de showroom in IJsselstein, ben ik de komende maanden vooral onderweg en bezoek ik onze klanten in hun winkels.
In mijn vrije tijd ben ik vooral druk met mijn gezin en vrienden, maar ben ik ook vaak te vinden in de bioscoop, een restaurant, op de tennisbaan of langs de voetbalvelden.

Daarnaast hebben we nog een aantal heel fijne free-lancers waar we mee werken en oproepkrachten die altijd voor ons klaarstaan. Ik mag elke dag werken met een fantastisch team. Hoe leuk is deze job!


With love,

Funky team 

overzicht