Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: LET THE SUMMER BEGIN!

08/02/2017 - Hebben jullie ook zo’n zin in de nieuwe collectie van Funky XS? We hebben er echt even op moeten wachten dit keer, want de uitlevering was vertraagd. Iets met bergen sneeuw, onbegaanbare wegen en mensen die niet naar hun werk konden ;-). Maar gelukkig verdween de sneeuw weer en kwam er beweging in onze vrolijke & kleurrijke nieuwe collectie. Inmiddels wordt deze verdeeld over onze 150 verkooppunten.

Ik zal je alvast wat verklappen over onze gave nieuwe collectie die bestaat uit 4 thema’s:
2 sportieve thema’s voor zowel boys als girls. Deze lijn bevat veel kleur, zachte sweatsstoffen, sportieve prints en wat fluo maken de items lekker fris, comfy en funky.

De andere 2 thema’s zijn modisch, on trend en een tikkeltje preppy. Bijvoorbeeld het thema Mr. Tropic voor boys; barstensvol zomerse prints en a lot of colour! Helemaal fijn. Bij het Funky Class thema voor de girls zijn er heel veel combinatiemogelijkheden. Denk “Paris Chic” kekke bouclé prints, mille fleur, rokjes van tule en toffe stoere print T-shirts. Opvallend voor de hele collectie is dat er veel rijke details zijn toegevoegd.

Can’t wait? Ik geef je graag een sneak peak met een heerlijk zomerse sfeerfoto. Je shopt de nieuwe collectie vanaf eind deze week bij een van onze verkooppunten of op funkyxs.com

 

With love,
Lisette
 

overzicht