Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: KONINGSDAG!

25/04/2017 - Hebben jullie ook zo’n zin in Koningsdag? Nog even en dan zitten we weer rond 05:00 uur in de vroege morgen op een kleedje met onze “oude” meuk😊! Dit jaar hebben mijn kids besloten het anders aan te gaan pakken, de oudste heeft een Rad van Fortuin waarbij de slogan wordt; “Wie Will-em & Maximale winstkans!” de hoofdprijs is maar liefst €20,00! En de jongste gaat nagels lakken en snoep verkopen samen met haar nichtjes. De sfeer is altijd zo fijn tijdens Koningsdag, heerlijk om te snuffelen naar gave vintage spullen, Maxima’s outfit te checken op TV en natuurlijk kijken hoe Willem zijn koek hapt…

De echte Funky zomer moet nog beginnen, maar wij zijn alweer druk met het goedkeuren van de stoffen, de prints en modellen voor zomer 2018! Gemiddeld werken we met het ontwikkelen van een collectie één jaar vooruit. Mijn vaste styliste, Inge, en ik verzamelen alle ideeën, gaan shoppen, naar beurzen, maken moodboards per thema en bedenken de kleuren, toffe teksten & graphics. Daarna wordt de collectie door Inge getekend en wordt elk item door onze leverancier ontwikkeld in de vorm van een monster (voorbeeld van hoe het artikel eruit moet komen te zien). Eind mei hopen we de gehele monstercollectie compleet te hebben om deze te gaan verkopen aan onze (Retail)klanten. Pas volgend jaar, januari 2018, hangt het eerste thema in jullie favoriete winkel en in onze Webshop.

Verder hebben we met Funky een aantal superleuke activiteiten gepland staan. Zaterdag 20 en zondag 21 mei is er een gaaf evenement van Flavourites in het Werkspoorkathedraal te Utrecht. Dit evenement staat barstensvol met hippe stands, het aanbod is vernieuwend en trendy; van wonen tot accessoires, kinder- en dameskleding, heerlijke hapjes & drankjes, er worden workshops gegeven… kortom een echte aanrader! Funky is erbij, jij komt toch ook? Houd onze Facebookpagina in de gaten voor het winnen van entreekaartjes, want we gaan maar liefst 5x 2 entreekaarten van Flavourites weggeven!
Er volgen nog meer leuke festivals waar we aan meedoen, daarover de volgende keer meer.
Funky wenst iedereen een hele gezellige Koningsdag & fijne meivakantie!

With love,
Lisette 

overzicht