Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: HELLO SPRING

12/04/2018 - Hello SPRING! Vorige week was het dan eindelijk zover.. onze LIMITED EDITION artikelen werden geleverd! Tien jaar Funky XS, Pfff, dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Daarom staat dit jaar in het teken van FEEST!

Tien jaar geleden begon ik met vijf T-shirts voor zowel jongens als meiden, daarvan was de één HUNK en de ander TOPMODEL. Om ons jubileum te vieren hebben wij beide T-shirts opnieuw laten produceren samen met een gaaf kussen in dezelfde print. Het kussen kun je bijvoorbeeld leuk op de kinderkamer decoreren of straks achterin de auto leggen tijdens die lange rit naar Frankrijk of gewoon op jouw eigen bank natuurlijk want hij ligt heerlijk! Wat is het toch super leuk om al deze enthousiaste reacties te zien en te merken dat de ”gouwe ouwe” T-shirts het nog steeds goed doen. We hebben er al heel veel verkocht aan onze fans, heb jij er nog geen een kunnen scoren? Ga dan snel voor de laatste stuks naar onze website want OP=OP en deze editie komt nooit meer terug!

https://www.funkyxs.com/online_shop/funky_boys/1422
https://www.funkyxs.com/online_shop/funky_girls/1423

Zelf ben ik er heerlijk een paar dagen tussenuit geweest, quality time met mijn moeder en zussen. Wat een fantastische stad is en blijft Barcelona! We hebben genoten van de eerste warmte op onze huid, de prachtige kunsten van Gaudi, de heerlijke tapas en een echte aanrader… een fietstocht door Barcelona!
Je bekijkt de stad van een heel andere kant, komt op plekken waar je volgens de toeristische route niet komt en zo kwamen wij erachter dat de stad zelfs een hele leuke ZOO heeft! Daarom vind ik Barcelona ook geweldig met kids.

Nu weer helemaal back in business, na tien jaar Funky XS is onze eerste doelgroep het merk ontgroeit. Bijna dagelijks krijg ik de vraag of we ook niet iets voor tieners kunnen ontwikkelen, oud klanten zijn enthousiast om de stoere look & feel, maar vooral om onze pasvorm en Funky kwaliteit.
Laat het nu ook mijn persoonlijke ambitie zijn om een nieuw merk te starten! Het staat nog in de kinderschoenen maar geloof me, het wordt gaaf! We concentreren ons op de doelgroep van de 8-16 jarige. In eerste instantie brengen we alleen sweaters en T-shirts. Natuurlijk is voor deze doelgroep de look cleaner, de bodykleuren rustiger en de prints veel minder uitgesproken. We willen tenslotte de middelbare scholier bereiken. Het leuke is dat we elke twee maanden met een collectie zullen komen. Het worden steeds kleine leveringen, maar deze kun je dan ook het hele jaar door bij ons kopen! In mijn volgende BLOG zal ik meer onthullen over de laatste ontwikkelingen en natuurlijk DE merknaam!!! Hou ons dus in de gaten.

We kijken uit naar een heerlijk zonnig weekend, ben jij al helemaal spring/summerproof? De winterkleding in een doos naar zolder en je zomercollectie al uitgebreid met wat nieuwe items? Wij zijn heel benieuwd naar jullie setjes… we willen deze foto’s graag ontvangen zodat wij ook andere fans weer kunnen inspireren. Ook zijn we benieuwd naar jullie feedback op deze zomercollectie; wat vinden jullie leuk of juist wat minder. Wat missen jullie nog? Ben je blij met de kwaliteit, heb je andere suggesties? Wij ontvangen heel graag jullie reacties op info@funkyxs.nl dan kunnen we deze opmerkingen verwerken in onze zomercollectie voor 2019.

Geniet van jullie drankje op het terras, geluk zit hem vaak in de kleine dingen!
It’s a good day, to have a good day😊.

With love,
Lisette


 

overzicht