Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: HELLO CHRISTMAS

19/12/2016 - Heb jij jouw huis al helemaal kerstproof gemaakt? Ik kan me daar echt op uitleven, want er is niks leuker dan de mooiste accessoires en kerstdecoraties ieder jaar weer een mooi plekje in je huis te geven! Tenminste, dat vind ik...

Ik hou van bling bling, mijn boom hangt dan ook helemaal vol met gouden en witte ballen & veel lichtjes. De kids vinden het heerlijk om hierbij te helpen met op de achtergrond de blijde klanken van Jingle bells & all I want for Christmas...:-).


Bij Funky zijn wij alweer volop bezig onze nieuwe seizoenen voor te bereiden. We staan 8 en 9 januari as op “de kleine fabriek” in Amsterdam. Dit is een beurs speciaal voor onze retail-klanten en hier laten we de nieuwe winter '17 collectie zien en gaan daarna van start met de verkoop aan deze klanten.
Eind januari verwachten we onze spring/summer collectie binnen! Het is weer een explosie aan kleur en gave prints. We hebben totaal 4 thema’s; 2 voor de meisjes en 2 voor de jongens. We zijn ervan overtuigd dat jullie je hart weer volledig kunnen ophalen bij ons! In mijn volgende blog volgt hierover meer… 
Wat ga jij voor leuks doen deze laatste weekjes van het jaar? Vergeet vooral niet te genieten. Op naar 'the most wonderfull time of the year' . HAVE FUN!

Liefs, Lisette
 

 

overzicht