Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: FUNKY FEELINGS!

18/03/2017 - Genieten jullie ook zo van het zonnige weer? Persoonlijk heb ik hier zooooo naar uitgekeken! Laat het voorjaarsweer maar aanhouden want daar wordt toch iedereen vrolijk van?! Onze zomercollectie hangt alweer enkele weekjes in de winkels en we mogen concluderen dat het de winkels uitvliegt! We zijn blijkbaar allemaal toe aan iets nieuws in onze kast en het mag vooral lekker kleurig zijn. Nou.. laten we dat nu volop in onze Funky collectie hebben😊.

Afgelopen week ben ik een paar dagen naar Turkije afgereisd om een bezoek te brengen aan onze leveranciers en de orders voor winter 2017 te plaatsen. Jaaaaaa… de zomercollectie hangt pas net in de winkel en wij ronden de W17 collectie alweer af. Samen doorlopen we alle winterstyles en zoeken de juiste stoffen en bijpassende accessoires uit. De pasvorm krijgt veel aandacht en tussen al het werken door lunchen we met Turkse pizza’s en salades. Ik hoor je al denken, het is inderdaad niet heel vervelend om een bezoekje te brengen aan onze leveranciers haha.

Ook de nieuwe wintercollectie wordt weer lekker funky; een warme mix aan kleuren, panterprints, stoere Rock & Roll invloeden en natuurlijk kan het sportthema niet ontbreken. Deze collectie vertaald opnieuw onze “Funky Feeling”.
De productie is deze week van start gegaan, we verwachten de collectie begin augustus in de winkels & onze webshop, dussssss nog even geduld...

Ondertussen gaan wij lekker door.. De zomer 2017 collectie is zojuist uitgeleverd, de winter 2017 collectie is afgerond en in productie en ondertussen zijn we bezig met de zomer 2018 collectie!
Stylist Inge en ik zijn alweer een heel eind met de ontwikkeling van de nieuwe zomercollectie. We werken gemiddeld een jaar vooruit om op onderzoek uit te gaan naar alle trends, nieuwe printtechnieken, modellen etc. worden verzameld en we laten ons door zoveel moois inspireren. Het kan niet anders dan dat daar weer een heel nieuw, fris & funky beeld uit komt… maar daarover vertel ik meer in mijn volgende blog.

Geniet van de voorjaarszon, ik pak alvast een terrasje😊
Be Funky, Be Happy & Love what you do.

With Love,
Lisette
 

overzicht