Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: BEAUTIFUL FALL

17/10/2017 - Wat een heerlijke herfstdagen krijgen we nog kado! Dat is even genieten… de kinderen hebben herfstvakantie en zijn zelfs nog een dagje gaan surfen/suppen op het Veluwemeer. Tja..why not😊?! Op kantoor zit onze drukke periode van verkoop, after sales en collectie ontwikkeling erop en gaan wij ons alweer voorbereiden op 2018! Nog maar een paar maandjes te gaan.. de lootjes voor Sinterklaas zijn al getrokken, sterker nog ik heb al een kerstconcert geboekt! Pff… times flies!

De verkoop van onze winter 2017 collectie gaat goed in de winkels. Iedereen is wel toe aan de nieuwe herfsttinten in huis of in de kast. Persoonlijk vind ik de herfst-/wintercollecties altijd prachtig; rijke stoffen, mooie kleuren en warme materialen. Zo heb ik al een lekkere jas gescoord met trendy sneakers erbij, YEAH!

Mijn kids krijgen steeds meer een eigen smaak. Matz van 11 geeft nu de voorkeur aan basic tops, een toffe spijkerbroek met de gympjes van dit moment eronder. Wij vinden de collectie van America Today, Scotch & Levi’s erg leuk. Hij heeft vanaf zijn tweejarige leeftijd non-stop Funky gepromoot, dat is nu helaas voor mij voorbij.

Mijn dochter Lou houdt heel erg van een stoere kledingstyle. Uiteraard kan Funky niet in haar kast ontbreken. Ze draagt graag Funky vanwege de prints, maar ook de items zijn dit najaar stoer; een look a like leren legging & rok, ruiten broek/rokje EN zelfs het jongens baseball jackje draagt ze met veel plezier! Het is dan ook echt een fashionchick die zelf haar setjes samenstelt. Ze heeft speciaal voor jullie haar favoriete items even aangetrokken.. zie foto’s.

Zelf ben ik net klaar met het afronden van de nieuwe collectie voor winter 2018! Samen met mijn styliste Inge hebben we geprobeerd de laatste en nieuwe trends te verwerken in een Funky collectie. Alle tekeningen, stoffen en modellen zijn inmiddels verstuurd naar onze fabrikant in Turkije. Zij gaan nu beginnen met het maken van de sample collectie (een collectie die wij gebruiken tijdens de verkoop aan de retail). Deze collectie moet eind december al klaar zijn, want na de jaarswisseling beginnen wij alweer met de verkoop aan onze retailklanten. Het is afwachten of de fabrikant op tijd klaar zal zijn en of alles eruit ziet zoals je van te voren hebt bedacht. #SPANNEND!

2018 Is voor ons een feestjaar! Want in het voorjaar van 2018 bestaat Funky XS alweer 10 jaar! Natuurlijk gaan we dit groots vieren, houd onze Facebookpagina goed in de gaten voor al het leuks wat komen gaat! Want wie er jarig is viert feest en deelt graag uit 😊.

Geniet van deze heerlijke week vakantie, trek je favoriete items uit de kast en maak er de blits mee in het mooie herfstgekleurde buiten!


With love,
Lisette 

overzicht