Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE NOTE LISETTE: BE HAPPY, HAVE FUN & ENJOY!

24/01/2018 - WOW, vanuit een relaxte en vooral gezellige decembermaand zitten wij inmiddels volop in de hectiek! Het is hier druk, druk en nog eens druk…

Vorig weekend stonden wij met Funky XS op een nieuw georganiseerde kinderkledingbeurs genaamd “SundaySchool”. Deze beurs was spiksplinternieuw en is in de plaats gekomen van de bekende beurs “De kleine Fabriek”. De SundaySchool is een retailbeurs waarbij wij onze nieuwe collectie hebben gepresenteerd aan onze winkels voor het winter 2018 seizoen alweer. Wat was het een ge-wel-dige dag, met heel veel enthousiaste klanten, nieuwe energie en dat alles in een super stoere industriële omgeving.

Zo zijn wij ons verkoopseizoen goed gemutst gestart, die momenteel nog in volle gang is tot half februari. Onze collega Nicole, die verantwoordelijk is voor de verkoop, draait volle en lange dagen waarbij wij in onze eigen showroom in IJsselstein de klanten ontvangen en de collectie voor winter 2018 (voor) verkopen.

Nu zijn jullie waarschijnlijk nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Funky XS collectie! Om jullie alvast een tipje van de sluier te geven: het ziet er erg gaaf uit! De collectie is wel iets rustiger dan dat je van ons gewend bent, maar nog steeds lekker Funky! Wij hebben, naar ons idee, een sterke/hippe collectie verdeeld over twee leveringen. Dat betekend dat het eerste deel in juli en het tweede deel eind augustus in de winkels en webshop zal worden uitgeleverd. Zo hebben de winkels meer vernieuwing in het seizoen en hopen wij jullie natuurlijk niet één maar minimaal twee keer enthousiast te maken voor een Funky set.

De thema’s die wij in juli uitleveren zijn voornamelijk casual/sporty voor zowel jongens als meiden. Uiteraard met veel kleur, herkenbare mooie materialen, nieuwe modellen en alles weer in een goede mix and match met elkaar. Een groen zilveren jasje en rokje uit de meidencollectie zijn de nieuwe eyecatchers! De augustuslevering van de meiden is warmer van kleur. Houd je vast… okergeel, army, zwart, veel gouden details. En voor de boys is het een gaaf en aangekleed thema met uiteraard de vertrouwde Funky twist.

Maaaaar…. Wij gaan ons eerst opmaken voor een lange en Funky zomer! Want wat hebben wij daar zin in zeg, missen jullie de zon ook zo? We moeten nog even wachten op die warme zonnestralen, maar wij kunnen de zomer wel in huis halen met de nieuwe zomercollectie! Onze zomerproductie is bijna klaar!! Deze collectie is vol zomerse prints, fijne neon kleuren, stoere joggings en frisse jasjes. Dit weekend vertrekt er een volle truck vanuit Turkije! We can’t wait! Vanaf begin februari ligt de Funky collectie in de winkels en is deze ook verkrijgbaar in onze webshop😊.

Wij hopen dat jullie weer erg blij gaan worden van de komende zomercollectie en zien dan ook graag jullie knappe Funky kinderen voorbij komen in onze FUNKY FANS rubriek. Je mag hiervoor altijd foto’s insturen aan info@funkyxs.nl.

En mocht je ons nog niet volgen op Facebook of Instagram, doe dit dan snel, dan weet je zeker dat je niks leuks mist de komende tijd!

Be happy, have fun & enjoy life every day!

 

With love,

Lisette 

 

overzicht