Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE BLOG: VOORBEREIDEN!

22/05/2019 - YES! Alle voorbereidingen voor ons nieuwe winterseizoen zijn in volle gang. We proberen deze periode zoveel mogelijk vooruit te werken omdat de maanden juli en augustus heel erg druk zijn. Terwijl jullie heerlijk in de tuin zitten, dagjes uitgaan met de kids of misschien genieten van een welverdiende vakantie zijn wij ondertussen druk met het verkopen van onze zomercollectie 2020 aan onze retail klanten, de uitlevering van de eerste winterthema’s en zelf ben ik volop beurzen aan het bezoeken, inspiratie aan het opdoen en collectie aan het maken voor alweer een nieuw seizoen “winter 2020”. Het is dus even plannen geblazen!

Vorige keer heb ik jullie verteld over hoe het ontwikkeling en het productieproces werkt, van een idee tot aan het eindproduct. Je ziet dat er al gauw een heel jaar vooruit wordt gewerkt en dat er veel handelingen nodig zijn voordat een artikel bij jullie in de kast hangt. Er wordt in ieder geval het gehele jaar met veel liefde en vakmanschap gewerkt aan de Funky producten en dat is me heel wat waard.

Nu ga ik jullie wat meer vertellen over de inhoud van onze nieuwe toffe wintercollectie die in juli wordt uitgeleverd. Ach we noemen het nog steeds een winter- en zomercollectie, maar eigenlijk brengen wij producten die je het gehele jaar kunt dragen. Alleen in de winter zitten er wat meer lange mouwen in en in de zomer vanzelfsprekend meer korte mouw, kleur en shorts.

We hebben voor zowel boys als girls gekozen voor mooie warme kleuren. Je ziet deze winter volop warm geel en flessengroen, het zijn super kleuren om te combineren met een fluor detail. Jullie kennen Funky XS er is geen collectie zonder fluor accenten, dus die zul je nu ook terugvinden. Zelf vind ik ook dat deze kleuren bij elk kind prachtig staan, of je nu donker bent of juist heel licht, het matcht altijd!

*Voor de meisjes hebben we een gave leopard print in warm geel. In deze print hebben we een heel leuk overslagrokje, legging, broek en sweater. Deze artikelen combineer je stoer met een Funky T-shirt en leren jasje of wat meer casual met bijpassende sweater. Ook heel gaaf is het velours bomberjasje in flessengroen, echt één van mijn favorieten.

*Voor de boys zit er weer een lekker trainingspak in, dit keer ook in de hippe kleur flessengroen! En heel veel toffe items zoals een geruite broek, deze combineer je dan met een stoer T-shirt of kekke sweater. Naast de warme winterkleuren vind je ook een frisse kobalt, fel rood en navy. De collectie is heel casual en eigenlijk voor elk moment draagbaar. Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden, ik zal alvast wat fotootjes toevoegen voor een sneak peak.

 

Zondag 23 juni hebben wij de fotoshoot voor winter 2019 gepland staan. Mijn collega Phylicia is alweer druk met het maken van de setjes, het vinden van de juiste modellen en het maken van moodboards. We doen dan een lookbookshoot waarbij we alle kleding in sets fotograferen. Deze komt dan vervolgens op onze webshop te staan zodra de collectie is uitgeleverd. Het leuke is dat we merken dat er veel meer door jullie in setjes wordt gekocht nu we het zo fotograferen. Je kunt ideeën opdoen, maar natuurlijk ook zelf combineren. We zijn nog op zoek naar een paar topmodellen, mocht je er één in huis hebben en je kan toevallig zondag 23 juni vrijmaken mail Phylicia dan nog even, info@funkyxs.nl.

Verder zijn wij ook bezig om ons merk verder te ontwikkelen en completer te maken. We onderzoeken bijvoorbeeld of we bepaalde artikelgroepen zullen toevoegen, denk aan Funky denim of een toffe winterjas. Heb jij daar gevoel bij of een leuke suggestie? Laat het ons dan weten. We vinden het altijd heel erg leuk als je met ons wilt meedenken!

Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle nieuwtjes, kortingen en meer Funky nieuws. Ben je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel!

With love,
Lisette
 

overzicht