Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE BLOG: OP NAAR DE LAATSTE MAAND

22/11/2018 - Wat een gezellige tijd breekt er weer aan! Zit jij ‘s avonds ook al aan de chocoladepepernoten met je kopje thee? Dat moment is mijn favoriete moment van de dag, vooral wanneer de kinderen lekker op bed liggen hahaha.

November is bij Funky XS een maand van voorbereiden; we maken de plannen voor 2019 concreet, bereiden ons voor op het nieuwe verkoopseizoen en in Turkije wordt er hard gewerkt aan onze zomerproductie en samples voor winter 2019!

Komend jaar wordt een jaar met veranderingen. Zo starten we in januari met ons nieuwe tienermerk FNK dept. De collectie bestaat enkel uit T-shirts en sweaters want dat is toch wat onze tieners willen? Een goede jeans met daarop een leuke sweater of T-shirt. Uiteraard niet te gek..natuurlijk. Daarom zijn de kleuren en prints van FNK dept. meer ingetogen dan je van Funky XS gewend bent. Ik ben zelf razend enthousiast over de eerste samples en ik weet zeker dat jullie dat straks ook zullen zijn. Zie de foto als sneak peek! De kwaliteit van het nieuwe merk is vertrouwd want ook nu gebruiken we weer hoogwaardige materialen en alles komt uit dezelfde fabriek, waar de mensen zichzelf kunnen zijn en onder zeer goede omstandigheden werken. Ik ken de eigenaar van de fabriek al meer dan 15 jaar, ze werken met name voor merken uit het hoog segment zoals voor La Martina (een heel mooi Italiaans merk), waardoor ze de mooie kwaliteit en afwerking kunnen garanderen. Je betaalt dan misschien wel wat meer, maar hoe fijn is het als je daarna zoveel draagplezier hebt van een kledingstuk?!

Zelf ben ik helemaal om, jaren kocht ik een artikel omdat het er leuk en fashionable uit zag en vooral omdat het goedkoop was, denk aan Zara, H&M, Bershka, etc. Nu combineer ik liever een betaalbaar artikel met een paar duurdere producten, ook voor de kids. Uiteraard ben je dan meer kwijt, maar ik koop gewoon wat minder. Ik las laatst een artikel dat de kledingkasten van veel kinderen te vol hangen. Stel een kind mag zelf kiezen, dan heeft hij/zij totaal geen overzicht in een (te) volle kast. Beter is minder te kopen en te investeren in kwalitatief goede producten. Zo helpen we met elkaar massaproductie te voorkomen en gaan we weer terug naar meer exclusiviteit. Ik hou daar persoonlijk van. “Save the planet” waren wijze woorden van trendwatcher Lidewij Edelkoort in haar presentatie van zomer 2020, en dat doe je met elkaar.

Verder gaan we ons in 2019 nog meer online specialiseren. Het leuke daarvan is dat we meer persoonlijk contact krijgen met onze consument. Want wie is nu eigenlijk onze klant? Doordat we de afgelopen 10 jaar vooral aan onze tussenpersonen (de Retail/winkels) hebben verkocht weten we dat niet. We vinden het heel leuk om ons daarin te verdiepen, daardoor nog meer in te spelen op jullie wensen. We staan altijd open voor suggesties en ideeën. We verzamelen deze graag in onze mailbox van info@funkyxs.nl, leuk als je wat achterlaten!

Natuurlijk hebben we straks weer een hele gave collectie van Funky XS voor jullie. Je ziet meteen dat het Funky is al hebben we de fluor kleuren er uitgehaald. Echt vernieuwend dus! Uiteraard bestaat de collectie uit heel veel kleur en vooral mooie prints van luipaard tot jungle, botanic & stripes (zie foto). Nog even geduld hoor, de eerste levering staat gepland voor eind januari/begin februari 2019.

Voor nu hebben we nog heel veel leuks in onze wintershop 😊. Ontvang jij al onze Funky nieuwsbrief? Nog niet? Meld je dan snel aan via onze website. We delen via onze nieuwsbrief namelijk alle nieuwtjes, kortingen en je weet straks als eerste wanneer onze toffe nieuwe tienerlijn FNK dept. beschikbaar zal zijn. Www.funkyxs.com is de website waar je moet zijn. Volg ons ook op Facebook & Instagram zodat je helemaal up-to-date blijft.

Als laatste hebben we nog iets leuks voor jullie, woensdag 28 en donderdag 29 november houden we onze sample sale. Heel veel leuke items met aantrekkelijke kortingen. Zet het gauw in je agenda:

Wanneer? Woensdag 28 en donderdag 29 november
Waar? Utrechtsestraat 30, IJsselstein
Tijd? Woensdag 9.00 – 18.00 & donderdag 9.00-16.00


Geniet allemaal van de heerlijk gezellige decembermaand!


With love,
Lisette

overzicht