Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJKE BLOG: OKTOBER ALWEER!

24/10/2018 - Het is herfstvakantie!! Wat heerlijk… ik heb lekker een week vrij genomen. De kids waren er echt alweer aan toe en ik stiekem ook. Het allerlaatste staartje van de seizoen drukte zit erop, nu een week rust en dan gaan we ons langzaam maar zeker voorbereiden op de start van 2019.

Wat vliegt de tijd dit jaar! De eerste pepernoten en Kerstversiering is al gesignaleerd in de winkels en stiekem zijn we al plannetjes aan het maken voor de gezellige decembermaand.
Zo staat december bij mij altijd in het teken van familie en gezelligheid. De Intertoysgids ligt bij ons al vol gekruist op tafel en ik heb de tickets voor een gaaf Kerstconcert al binnen. Oké ik ben best enthousiast bedenk ik me nu terwijl ik dit opschrijf haha. Ben jij er ook al druk mee?

De afgelopen weken hebben mijn styliste Inge en ik heel hard gewerkt aan een, naar ons idee, te gekke Funky XS winter 2019 collectie. De collectie bestaat sowieso uit twee thema’s voor zoals de jongens als meisjes. De bedoeling is dat in het seizoen deze thema’s worden aangevuld met een aantal toffe en modische items. Dit wordt nu onze nieuwe manier van werken; we starten het seizoen met een kleiner beeld en leveren dit in gedeeltes uit daarnaast vullen we het tijdens het seizoen aan. Er is dan steeds vernieuwing in de winkel en zo houden we de collectie spannend!

Het eerste meiden thema voor winter 2019 heet: Flowerpower. Het beeld bestaat uit o.a.: bloemenprints, applicaties, pailletten en de kleur fel paars is terug van weggeweest. Uiteraard in een sportieve look. Het tweede meisjes thema is heel stoer & Rock and Roll; veel zwart, tijgerprints, leer en okergeel. Hierbij ben ik geïnspireerd door het stoere Franse merk Zadig & Voltaire. Zij brengen de oude Rock and Roll look weer helemaal tot leven en geven er een twist aan van deze tijd.

Beide jongens thema’s zijn Streetstyle en zijn dus heel stoer en sportief. Bestaande uit warme kleuren en nieuwe modellen zoals; een gaaf T-shirt met print en daaronder een houthakkerskraagje, een leren Jack of een casual joggingbroek met omslag aan de onderkant. Ik vind het echt te gek! Hopelijk jullie ook 😊.

Maar voor wij gaan beginnen met deze wintercollectie starten we in januari eerst met een heel nieuw zomerseizoen. Afgelopen week hebben we alle lookbookfoto’s gemaakt van deze zomercollecie in een fotostudio te Gorinchem. Onze vaste fotograaf Ghislaine stond weer te shinen tussen alle modelletjes. Ze is altijd zo geduldig en lief voor de kids, zo bereik je echt het beste resultaat.

We hebben van elk zomerartikel foto’s gemaakt in sets. Bij elke set kregen we lovende reacties van de moeders van onze modellen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik best een beetje trots was, ik vond de kleding zo leuk staan op de modellen. Deze collectie is vernieuwend, minder fluor zoals jullie van ons gewend zijn, maar wel modisch en stoer. Natuurlijk ontbreken onze vaste ingrediënten zoals kleur en prints niet, MAAR het is wel anders, ik kan niet wachten, jullie?

Natuurlijk zijn we ook nog volop bezig met de verkoop van het huidige winterseizoen, wat een schitterend najaar. Eigenlijk wordt het nu pas een beetje najaar.
We merken dat nog niet iedereen de kast winterklaar heeft, geloof me, dat wordt nu hoog tijd want de winter komt eraan, BRRR! Shop nu gauw je favoriete items bij ons in de shop en stuur je inspiratie en trotse-kids-kiekjes naar ons toe, dan delen we ze in onze vaste rubriek FUNKY FANS op onze social media. Volgen jullie ons trouwens al op Instagram?

Have a lovely fall day & enjoy life to the fullest!


With love,
Lisette

overzicht