Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJK BLOG NOVEMBER 2019

27/11/2019 - Zijn jullie klaar voor de feestmaand? “Glitter & Glamour” jurk & hakken al uit de kast Ben benieuwd naar jullie plannen voor December? Bij mij staat er al heel wat op stapel; kerst is ingevuld met familie en vrienden, we gaan met het gezin naar het kerstcircus in Carre. Dan vlieg ik nog 2 dagen met manlief naar Londen en ook nog …. Sinterklaas. Natuurlijk gaan we lekker eten, drinken en kadootjes uitpakken. Funky heeft zelf ook voor Sinterklaas gespeeld! We hebben op social aan jullie gevraagd: “wie gun jij dit jaar wat extra’s, wie in jouw omgeving kan wel een oppepper gebruiken”? We kregen zoveel mooie, lieve en ontroerende berichten dat we vandaag meteen kadootjes hebben ingepakt en daarmee maken we 2 gezinnen heel blij.

Met Funky loopt het winterseizoen eigenlijk heel goed, we hebben ontzettend veel kids in mooie sets mogen steken, jullie spontane foto’s zijn daar het bewijs van, dank je wel! We gaan de komende maanden nog lekker door met het verkopen van deze leuke winter-items. Misschien zit er nog wat voor je bij! Wat is er leuker dan straks nog wat met korting te scoren…nog even geduld! Hou onze FB, Insta en nieuwsbrief in de gaten voor aanbiedingen & leuke nieuwtjes.

Voor mijn gevoel wordt er steeds vroeger korting gegeven. Persoonlijk vind ik dat erg jammer. We werken lang en met veel liefde aan een product. Het is dan jammer dat een collectie maar zo kort in de winkels wordt aangeboden. De laatste tijd merk je steeds vaker dat grote warenhuizen of online spelers beslissen wanneer de eerste kortingen al worden gegeven. Wat mij betreft echt veel te snel. Het beste zou zijn als we een modus kunnen vinden van het juiste artikel op het juiste moment in de winkel. Bijvoorbeeld een korte broek niet al in januari maar pas in april op de plank of een dikkere trui niet al in juli maar pas in september leveren. Wat mij betreft gaat dat zo snel mogelijk veranderen.

Hebben jullie ook al een beetje zin in het nieuwe seizoen Funky? We zijn achter de schermen heel druk met alle voorbereidingen. De fotoshoots worden uitgezet; we hebben productfoto’s nodig, deze schieten we op een styleshoot-tafel. Ook hebben we lookbook-beeld nodig, hiervoor maken we heel veel combinatie- sets en plannen we een hele zaterdag of zondag voor in. En als laatste nog een sfeershoot. Deze wordt gedaan op locatie. Zo hebben we voor het eerste thema een sportschool op het oog waarbij een oude boksring staat, ook zijn er old skool gym- atributen aanwezig, dat wordt heel gaaf. Voor het hoogzomer gedeelte heb ik het geluk dat mijn zusje net op Ibiza is gaan wonen en heel creatief is… dat komt dus wel goed… Ik vind het ook helemaal niet erg om daar even naartoe te moeten vliegen ha ha!

Naast alle superleuke dingen die wij doen zijn er natuurlijk ook de gewone administratieve en kantoorwerkzaamheden. Bijv het tellen van de voorraad, het verwerken van de adminstratie, het regelen van de distributie voor de orderstroom naar de winkels, de EAN (prijscodes) aanmaken, en alle artikelen stuk voor stuk omschrijven in onze webshop, inclusief de kwaliteit, de engelse vertaling etc. Pfff en dat doen we momenteel z’n
3-tjes. Onze collega Phylicia is met zwangerschapsverlof en is 2 weken geleden bevallen van haar prachtige 2e meisje Livly! Superleuk!

 

Wij zitten eigenlijk nooit stil, er is altijd wat te doen en dat is eigenlijk heel fijn.
Ook neem ik me de laatste jaren voor om nog meer stil te staan en te genieten van het moment dat gaat steeds beter!
Ik wens jullie allemaal heel veel plezier rondom Sinterklaas, Kerst en vooral genieten van de kleine dingen.

With love,
Lisette

overzicht