Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJK BLOG: HERFST

26/10/2019 - Hoe was jullie herfstvakantie?… Leuke dingen ondernomen met de kids? Voor mij was het een heerlijke week met een goede combinatie van werken en relaxen met de kids. Zo zijn we er veel op uitgetrokken met onze pup Day en wat is Nederland dan mooi. Zijn jullie bijvoorbeeld wel eens bij de Soesterduinen geweest? Een aanrader, enorm grote zandvlaktes, heerlijk voor de kids om te spelen en als je een hond hebt is dit echt het “Walhalla”…

Wij zijn achter de schermen alweer druk met de voorbereiding op het nieuwe zomer-seizoen. De productie in Turkije is in volle gang, en wat wordt het gaaf! We hebben nu dagelijks contact met de fabriek, meestal per mail, maar ook via facetime, dat is ideaal communiceren. Vooral als er dingen met spoed moeten worden goedgekeurd, Bijvoorbeeld welke knoop er op het artikel moet, het juiste stiksel, een voorbeeld van de print etc. Jullie moeten nog wel even geduld hebben want we verwachten deze collectie begin februari in de winkels en online. Spannend!

Intussen is de fabriek ook begonnen met de monster-collectie voor winter 2020! Dat klinkt nog ver weg, maar zoals jullie weten werken we echt een jaar vooruit. Deze monster-collectie moet klaar zijn voor het einde van dit jaar want in januari starten we alweer met de verkoop van deze collectie aan onze retail-klanten. We hoeven ons nooit te vervelen, haha.

Ook zijn we bezig met een re-branding traject. Daar waren we na 10 jaar aan toe! We zijn in zee gegaan met een heel creatief buro. Zij maken een update van onze huisstyle, website, social, maar ook de verpakking wordt vernieuwd en de collectie zal nog meer aangepast worden met dit nieuwe concept. Natuurlijk blijft onze indentiteit van kleur, prints & vrolijkheid behouden. Zijn jullie nieuwsgierig? Dare 2 Dare is het motto! In de volgende blog meer hierover…

Vorige week hebben we (tijdelijk) afscheid genomen van onze lieve collega Phylicia, ze is met zwangerschapsverlof! We hebben haar verrast met een lekkere Pink lunch, werkelijk alles was roze, zoet en vooral heel gezellig. Ze gaat nu fijn genieten van haar vrije tijd voordat haar 2e meisje er is. Onze nieuwe collega Donja neemt haar werkzaamheden over en is al helemaal ingewerkt. Everything under control in de Funky office.

De herfst is aangebroken, een tussenseizoen. De wintercollectie ligt in de winkels en daar wordt goed uit verkocht. We zien veel mooie foto’s voorbij komen op Instagram, ook de aangesloten winkels die ons merk Funky verkopen zijn blij, zo leuk om te zien en horen dat er zoveel Funky Fans zijn! Heb jij al wat leuks gekocht dit seizoen? Deze maand geven we bij elke bestelling een leuk kadootje weg om de herfstachtige dagen mee op te vrolijken.

Heb jij nu een mooie foto van jouw kid in Funky kleding op je camera staan? En mogen wij deze delen op onze social media kanalen kun je ze naar ons mailen. Ook gaan wij straks weer op zoek naar modelletjes voor onze volgende zomershoot. Deze wordt gehouden in de kerstvakantie. Hoe leuk zou het zijn als jouw kindje straks mee kan doen! Als je daar ook voor in aanmerking wil komen vermeld dan de maten van je kindje erbij. Je mag het sturen aan Donja, via: info@funkyxs.nl

Oproepje:
Wij zoeken elke maand een Funky gastblogger. Wat houdt dit in; Ben jij een creatieve moeder die het leuk vindt om mooie foto’s te maken van je kid(s) en kun je daarnaast ook goed schrijven? Dan zoeken we jou...!
Als je wordt gekozen ontvang je van ons een Funky gesponsord kleding-setje, deze fotografeer je en je schrijft een toffe review. Wij plaatsen dit vervolgens 1 x per maand op onze social kanalen. Regelmatig plaatsen wij een oproepje op de Funky facebook en Instagram pagina, hou ons maar in de gaten! Aanmelden voor November kan nog via Donja op info@funkyxs.nl

Vind je het daarnaast leuk om op de hoogte te blijven van ons merk Funky XS? Volg ons dan op onze social media kanalen. Je blijft dan op de hoogte van nieuwtjes, leuke acties en je wordt volop geinspireerd in de Funky world. Tot volgende maand.

With love,
Lisette

overzicht