Funky Blog

welcome to your Funky World!

PERSOONLIJK BLOG DECEMBER 2019

31/12/2019 - Vandaag is het de laatste dag van 2019 en mijn laatste BLOG! WoW een jaar voorbij gevlogen… Het is voor mij wel altijd een momentje hoor… even stil staan en weer vooruit kijken. Hebben jullie dat ook?

Ik kijk enorm uit naar het nieuwe jaar; een blanco pagina met nieuwe kansen, collecties, ideeen en vooral heel veel leuke dingen! We zijn de afgelopen maanden erg druk geweest met onze nieuwe positionering. Het is echt zo TOF geworden! We hebben samengewerkt met studio Ina Matt, echt een hele creatieve studio met hippe mensen uit het noorden van het land die FUNKY onder de loep hebben genomen en na wat meetings, voorstellen voor Funky 2.0 hebben gemaakt.

Allereerst is onze huisstyle veranderd, ook onze naam! We gaan van Funky XS naar alleen “FUNKY” Waarom vraag je je af? De reden is dat wij 12 jaar geleden begonnen zijn als baby/kidsmerk. We zijn gestart met de maatgroep 0-8 jaar (inclusief maatje 56). Al vrij snel kwam de vraag naar grotere maten en hebben we een aantal jaar na de lancering van ons merk besloten de babymaten laten vallen en grotere maten toe te voegen. Omdat “XS” staat voor extra small vinden wij dit nu niet meer matchen met de collectie en is “FUNKY” Stoerder en krachtiger.

Ook op collectie gebied zullen er veranderingen worden doorgevoerd. Natuurlijk behouden we onze identiteit; kleur, prints, anders dan anders/Dare to Dare en onze mooie kwaliteit. Ik ben zelf erg blij met het eind-resultaat, het zijn mooie stappen vooruit die wat mij betreft nu echt nodig zijn om door te zetten. We zitten nu eenmaal in een markt waar vernieuwing en actueel blijven het belangrijkste is.

We gaan onze nieuwe brandnaam “FUNKY”, de huisstyle, website en fotografie step by step doorvoeren, zijn jullie ook zo benieuwd? Binnenkort veel meer hierover. Hou onze FB, Insta en website in de gaten, volg je ons nog niet op social media? Meld je dan snel aan.

In het kader van verandering en Funky 2.0 ga ik zelf in 2020 de persoonlijke blog niet meer elke maand schrijven. Graag wil ik onze klanten/fans het podium geven om iets te schrijven, dit kan gaan over Funky XS maar bijvoorbeeld ook wat de markt beweegt, leuke hotspots, tips etc.. We werken daarnaast ook intensief samen met vaste bloggers/vloggers. Oproepje; Ben jij creatief, kun je leuk schrijven en fotograferen? Meld je dan bij ons aan; info@funkyxs.nl, we kiezen elke maand iemand uit. Zelf zal ik ongeveer 4x per jaar een blog schrijven waarbij jullie op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, collecties, nieuwtjes van Funky!

Voor nu wil ik alle trouwe Funky Fans bedanken voor weer een geweldig jaar. Ook onze retail klanten, onze loyale werknemers, onze leverancier(s), het distributiecentrum en iedereen die afgelopen jaar heeft samengewerkt met ons. Happy & Funky New Year!!

With love, Lisette

overzicht