Funky Blog

welcome to your Funky World!

LANCERING FNK DEPT.

20/03/2019 - YES onze nieuwe tienerlijn FNK dept. is online! Hebben jullie al een kijkje genomen op de gloednieuwe website van FNK dept. (www.fnkdept.com)? Misschien valt jouw zoon of dochter nog niet helemaal in onze tienerdoelgroep (8-16 jaar), maar wij zijn wel heel erg benieuwd naar jouw reactie over onze nieuwe collectie. Zou je ons dat willen laten weten via info@fnkdept.nl? Alvast bedankt!

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover, we hebben onze nieuwe tienerlijn FNK dept. gelanceerd! We hebben uitgekeken naar dit bijzondere moment en nu hebben we er officieel een merk bij. De eerste bestellingen kwamen meteen na lancering al binnen! Echt heel erg leuk. Ook hadden we direct publiciteit doordat de bekende blogger Manon van Just by Manon een heel leuk stukje had gepost over onze nieuwe tienerlijn, zij fotografeerde een aantal items uit onze collectie en was zeer enthousiast.

De kracht van FNK dept. is dat we elke twee maanden aanvullen met nieuwe items. Zo hebben we voor levering mei nog wat leuke hoogzomer artikelen besteld. Mis niets van alle FNK dept. nieuwtjes en schrijf je in voor onze nieuwsbrief op de homepage van fnkdept.com. je krijgt dan bij de eerste bestelling € 5,- korting. Dat is toch de moeite waard?!

Vorige week ben ik in Turkije geweest om de orders voor winter 2019 te plaatsen.
Het was regenachtig toen ik arriveerde, het ziet er dan meteen heel anders uit. Ik kom nu al ruim 15 jaar in Izmir, voorheen voor mijn vorige werkgever en nu al 11 jaar voor Funky XS. Het valt mij op dat Izmir steeds meer verandert in een wereldstad. De wolkenkrabbers stijgen de lucht in, ook zie je meer verjonging in de stad, mooie auto’s, moderne hippe mensen en restaurants aan de boulevard waar je heerlijk kunt eten. Het is dan ook zeker geen straf om twee dagen in Izmir te zijn. Daarnaast hebben we een hele fijne en betrouwbare leverancier die altijd bereid is om met ons mee te denken, de mooiste kwaliteit levert, heel goed is voor zijn personeel en een prachtige fabriek heeft, uitgerust met de modernste technieken.
Bij ons betaal je dan wat meer voor een kledingstuk, maar ik kan jullie vertellen dat de prijs die je betaald het dubbel en dwars waard is. Jij gaat toch ook voor duurzaam zo dat je zoon of dochter de hele zomer plezier heeft van dat leuke Funky T-shirtje of jurkje?

De productie voor de wintercollectie is opgestart en ondertussen al in volle gang, deze word weer GAAF. Voor de jongens hebben we hele stoere trainingspakken in flesgroen en donkerblauw, deze worden gecombineerd met T-shirts in bijvoorbeeld de kleur warm geel met daarop afbeeldingen van sushi, een stripverhaal, toffe teksten en rijke materialen.
Voor de meiden hebben we komend seizoen bloemen en tijgerprints in de collectie zittem. Er zit o.a. een heel tof velours pak in, een leren jackie en uiteraard heel veel stoere T-shirts. En om een tipje van de sluier te geven.. wen maar alvast aan een nieuwe kleur PAARS.

De zomercollectie wordt ondertussen al heel goed verkocht, er zijn zelfs al een paar populaire items uitverkocht en dat terwijl de zomer nog moet beginnen!
Dat is super voor ons maar om jullie nog te kunnen bedienen van deze musthaves hebben we daarom het beste shortje nog een keer nabesteld. Wil jij er zeker van zijn dat jouw zoon deze zomer de blits maakt in de AFRICAN SHORT? Bestel deze topper dan alvast bij ons via info@funkyxs.nl , dan reserveren we hem voor jou! Let op: OP=OP.

Ik ga snel weer verder met het voorbereiden en ontwikkelen van de collectie voor zomer 2020.
Als jullie nog MUSTHAVES willen doorgeven dan mag dat natuurlijk altijd. Stuur mij dan even een persoonlijk berichtje via lisette@funkyxs.nl. Dan ga ik kijken of ik deze items kan toevoegen aan de komende collectie.


Gaan jullie straks heerlijk genieten van het mooie lenteweer wat eraan komt?
Veel plezier!


With love,
Lisette
 

overzicht