Funky Blog

welcome to your Funky World!

FUNKY STOR(i)ES

20/04/2017 - Deze maand in onze rubriek FUNKY STOR(i)ES een klant vanaf het eerste uur: Tessa van Tesli Kindermode in Groenlo.

In 1989 begon Marie Jose de winkel in een garage aan huis. Met haar achtergrond als coupeuse en de passie voor mode startte ze met twee kleine kinderen (Tessa en Liza) Tesli Kindermode. Een winkel voor stoffen, fournituren en kindermode.

Drie verhuizingen later zitten we nu in het pand waar we nu echt blijven!
Ruim 10 jaar geleden ben ik, Tessa, begonnen in de zaak. Samen hebben we de winkel uitgebreid met schoenmode en een bredere collectie waaronder de tienerafdeling.

Ik heb inmiddels ook twee kinderen, Silver & Isis, en die groeien hetzelfde op als ik. Vriendjes en vriendinnetjes gaan mee naar de winkel en spelen gewoon net alsof het “thuis” is. Er is thee met wat lekkers na school en altijd wat te beleven. Leuk toch?!
Klanten vinden het ook heel gezellig in de winkel, drinken een kop koffie of thee met ons mee, en kinderen spelen aan de legotafel en met mooi weer in onze achtertuin.

Nu met de zomercollectie horen we klanten regelmatig zeggen “Het lijkt wel of de zon binnen schijnt” & “Ik weet niet wat ik moet kiezen, er is teveel leuks”. Laat de zomer maar komen!
De collectie van Funky XS word heel goed ontvangen en mensen worden er echt vrolijk van. “Heerlijk die kleuren”.

We verkopen Funky vanaf het moment dat Funky bestaat. Een klant van het eerste uur zullen we maar zeggen. We vonden het echt een vernieuwend merk in de kindermode, waar we echt aan toe waren! En dat zijn ze blijven doen: vernieuwen. En toch ook echt zichzelf blijven.

Mijn persoonlijke favorietje uit de collectie voor de meiden is het broekrokje. Perfect, het lijkt een rokje en is toch lekker een broekje. Voor de boys vind ik het cactus broekje een musthave. Echt Funky!

Verder blijven wij fan van animalprints, maar een andere leuke trend vinden wij ook de applicaties die je los kan kopen en je kleding mee kan pimpen! We hebben hierin dan ook ruim keuze…
Wij houden er ook van om te mixen met merken. Zo creeer je echt en eigen style en heeft niet iedereen dezelfde look.

Onze gouden combinatie tip is “Dare to be different” Durf te combineren….
Panterprint met een zwart wit streep, of stipjes met een all-over print! “Dare to be Funky”


 

overzicht