Funky Blog

welcome to your Funky World!

FUNKY STOR(i)ES

22/03/2017 - Wij stellen jullie graag voor aan Marjolein Toet, eigenaresse van Toet Junior Store in Veenendaal. Al sinds juli 1999 is deze kindermodespeciaalzaak voor stoere & trendy kids een begrip in Veenendaal. Kenmerkend voor deze modern ingerichte winkel is de ongedwongen en daardoor relaxte sfeer die in deze gezellige winkel heerst.

“Voorheen zat ik in de dameshandel, we leverden aan de detaillisten en ik was toe aan wat anders, maar wat ik precies wilde was nog een raadsel. Mijn zwager had toen die tijd een heren-, dames- & kinderkledingzaak waar ik ben gaan werken om te kijken of de branch iets voor mij was. Mijn voorkeur ging sterk uit naar de kinderkledingbranch... kinderen zijn puur en het voelde als mijn bloedgroep 😊. Zo is Toet Junior Store geboren.”

Hoe lang verkoop je Funky XS in de winkel?
“Oei daar moet ik even goed over na denken.. al wel een lange tijd. Ongeveer 7 jaar al wel weer. De tijd gaat zo snel!”

Wat vind je van de nieuwe Funky XS zomercollectie?
“De Funky zomercollectie is leuk, hip en kleurrijk. Eigenlijk wat we altijd al van Funky gewend zijn.. lekker divers.”

Wat is je favoriete item uit deze zomercollectie?
“Lastige vraag.. als ik echt moet kiezen vind ik de FC BOUCLE SWEAT PANTS voor de meiden super, lekker broekje die je met van alles kunt combineren. En voor de jongens kan ik helaas geen keuze maken.. mijn zoon is vandaag 9 jaar geworden en hij heeft de MR ZIG ZAG SWEAT aan, maar ook de MR CACTUS SWEAT is zijn favoriet.”

Wat zijn de reacties van klanten?
“Funky wordt heel goed ontvangen bij onze klanten! Wij bieden een groot deel van de collectie aan en zorgen voor een goede mix & match in de winkel. Voor iedere klant dus wat wils.”

Wat vind jij de leukste kindermode trend voor dit zomerseizoen?
“Eerlijk gezegd vind ik er niet echt een trend uitspringen voor deze zomer, het is wel een beetje steady. Het enige wat ik merk wat enorm belangrijk is voor de kids is dat de kleding comfortabel moet zijn en zitten.”

Wat is jouw gouden combinatie tip voor komend seizoen?
“Houd je kledingset lekker comfortabel. Dat is wat kinderen willen. Ze moeten zich lekker kunnen bewegen.”


Samen met haar 2 collega’s, Mirella & Natalie, runt Marjolein de winkel met plezier en gedrevenheid maar vooral met veel gezelligheid: “Er staat altijd een kop koffie voor iedere klant klaar en voor de kids is er wat te snoepen”.

“Door op beide benen op de grond te blijven staan, nuchter te blijven en vooral je eigen koers te blijven varen bestaat de kinderkledingzaak al 18 jaar!” aldus Marjolein.
Ze zijn niet alleen een begrip in Veenendaal maar Toet Junior Store heeft vorig jaar de titel ‘Branch winnaar 2016’ gekregen en als klap op de vuurpijl zijn ze afgelopen december ook nog eens uitgeroepen tot ‘leukste winkel van Veenendaal’. Reden genoeg voor Funky om Toet Junior Veenendaal te interviewen voor ons rubriek: FUNKY STOR(i)ES.

Bedankt Marjolein voor het gezellige gesprek!

Toet Junior Store, Corridor 48 te Veenendaal / www.toetjuniorstore.nl
 

overzicht