Funky Blog

welcome to your Funky World!

FUNKY STOR(i)ES

14/11/2016 - 53-84 De Trendy Baby & Kinderkledingwinkel vernoemd naar de Postcode van Heesch! Op 28 November 2016 is deze kinderwinkel alweer 8 jaar geopend. Na haar ervaringen bij de groothandel (bestseller) had Chantal het plan om in Heesch de winkelstraat ook maar eens te verrijken met een gezellige kinderkledingzaak, een winkel waar de consument terecht kan voor leuke trendy baby & kinderkleding, maar ook voor de gezellige kadootjes en accessoires.

''Het is altijd gemoedelijk bij ons, en iedereen voelt zichzelf thuis, ze raken niet uitgekeken, en elk kadootje is een feestje om weg te geven.
Een bekend item in onze winkel is dan ook onze shopper welke je overal tegenkomt op vakantie bij de zwemles, sporten, Boodschappen doen.''

Inmiddels is Chantal ook moeder van twee kids Toon (4) en Keet (2) die natuurlijk ook altijd goed gestyled naar school & KDV gaan!! Elke dag even mooi…. want de kids zijn toch het lopende visitekaartje ;)
 

Wat vind je van de nieuwe Funky XS collectie?

De wintercollectie van FunkyXS gaat als een trein het is super te combineren bij andere merken in onze collectie, de meiden zijn gek op die felle kleuren… rokjes waarmee ze kunnen dansen en zwieren. De jongens houden meer van stoer en niet teveel opvallende items, maar een shirt van FunkyXS mag niet ontbreken in de kast, de pasvorm is ook perfect voor de smalle jongens. Onze jongens zijn wel vooral gek op die stoere soccershirts, donkerblauw veilig en stoer op je favoriete spijkerbroek.

Wat is jouw favoriete item uit de Funky XS collectie?

Eigenlijk heb ik merdere favoriete items, de kekke stropdas heb ik direct meegenomen voor mijn eigenwijze zoontje Toon! Die moet je toch hebben, die print is te gek! En ''motor dog Tee'' die is zo eigenwijs, die was als eerste uitverkocht.

Wat zijn de (leukste) reacties van klanten op de collectie?

Het mooie is dat je tegenwoordig zoveel ziet en leest van klanten, bijv. Op facebook, dat mensen dan een recensie schrijven dat ze zo leuk geholpen zijn en dat ook spontaan delen. Dat ze met een andere kijk op de collectie de deur uitgaan, combinaties die ze zelf niet zouden maken, dat vind ik echt een compliment. En daar word ik erg blij van. 

Wat vind jij de leukste kindermode trend voor het nieuwe winterseizoen?

Ik vind de lak legging wel de leukste trend! Zo super combineerbaar met allerlei soorten stylen, je krijg weer een totaal andere stijl door deze te combineren met jurkjes en tuniekjes, maar ook het skaterrokje vind ik stoer en eigenwijs.
Voor jongens word ik erg blij van de joggingpants, het is comfi maar ook erg stoer als ze deze aan hebben, het is een fijne trend.
 

Wat is jouw gouden combinatie tip voor het nieuwe winterseizoen?

Kies niet altijd voor veilig. Wij kunnen wel de klant motiveren om die kekke legging net te matchen bij dat rokje of jurkje en jongens mogen ook best wel een beetje stoer varieren met een jeansblouse en jogpants.
Ouders zijn geneigd om voor veilig te gaan en in te vullen wat ze fijn vinden, maar ik denk dat je gewoon moet aankleden en niet teveel moet invullen wat onze kinderen willen.

Thanks Chantal van 53-84!


 

overzicht