Funky Blog

welcome to your Funky World!

FUNKY STOR(i)ES

22/10/2016 - Honkie Tonkie, een hippe kinderkleding winkel in Oldenzaal die inmiddels als ruim 21 jaar bestaat. Eigenaresse Alisa, die de winkel 4 jaar geleden heeft overgenomen heeft het merken pakket de afgelopen jaren aangepast naar haar stijl. Alle merken zijn verwisseld, behalve FunkyXS! Alisa is moeder van 2 kinderen, Melissa van 9 en Christian van 2 die we afgelopen zomer al hebben zien stralen in de folder van Funky XS.

Wat vind je van de nieuwe Funky XS collectie?

De nieuwe collectie vind ik erg leuk! Ik heb al heel wat klanten blij mogen maken met items uit de nieuwe collectie. Leuk om te zien dat klanten vaak naar dezelfde items grijpen. Zo zijn de goal tee en Born to score tee  favoriet onder de jongens! Maar eigenlijk loopt alles goed :)

Wat is jouw favoriete item uit de Funky XS collectie?

Mijn persoonlijke favoriet uit de nieuwe collectie is het oranje shirt met gitaren voor jongens. Ik houd van kleur, ook in de winter!

Wat zijn de (leukste) reacties van klanten op de collectie?

Laatst kocht een klant voor het eerst Funky XS, 4 T-shirts voor haar beide jongens. Een uur later kwam ze terug en zei: ''Mijn jongens vonden ze zo leuk dat ik er nog 4 bij wil!'' Dat zijn leuke momenten. Ik heb overigens vaker gemerkt dat wanneer klanten een kinderkledingmerk goed vinden ze daarna vaker terug komen omdat de kwaliteit goed blijft, ook na het wassen. 

Wat vind jij de leukste kindermode trend voor het nieuwe winterseizoen?

Ik vind (nep)leren rokjes voor meisjes erg leuk, vooral in combinatie met stoere schoenen en bijvoorbeeld een getreepte colletje. Het modebeeld uit de volwassen mode.

Wat is jouw gouden combinatie tip voor het nieuwe winterseizoen?

Een echte gouden combinatie tip heb ik niet. Ik combineer alles graag met elkaar. Het zijn kinderen. Alles kan! Hoe gekker hoe beter wat mij betreft! Misschien is dat dan wel mijn gouden tip ;)

Dankjewel Honkie Tonkie!

overzicht