Funky Blog

welcome to your Funky World!

FUNKY STOR(i)ES

06/10/2016 - Dit najaar bestaat de kinderkleding winkel Zo Kids 12,5 jaar. Zo kids is een stoere, hippe kids en tiener winkel in Sneek waar ze de meest trendy merken uit het middensegment verkopen! Het doel van Martine en Ingrid, eigenaresses van Zo Kids? Constant vernieuwen en de klant te blijven verrassen met nieuwe items, een nieuw interieur, mooie etalages en uiteraard de leukste kinderkleding collecties!

Wat vinden jullie van de nieuwe Funky XS collectie?

Tussen de veelal donkere wintertinten is de collectie van Funky XS er 1 die er tussen uit springt in onze winkel. Met de mooie felle kleurtjes en de vrolijke printjes is het een rekje waar we blij van worden. En erg belangrijk voor onze jonge klanten, alles is heerlijk zacht en zit lekker!

Wat is jullie favoriete item uit de Funky XS collectie?

Voor de girls is dit het bombervest. Dit item maakt het FUNKY outfit helemaal compleet is ook super leuk te combineren op een denim en bovendien ideaal als tussenjasje. Voor de boys is dit de sweatpants met gitaren. Een super stoere print, super hip model en makkelijk te combineren.

Wat zijn de (leukste) reacties van klanten op de collectie?

Ook onze klanten worden vrolijk van de Funky XS collectie. De kleuren, stoffen en prints spreken ze aan. Maar ook het duidelijke beeld wat de collectie geeft. Funky heeft zich de afgelopen seizoenen echt neergezet als merk bij ons in de winkel en klanten herkennen het direct. Kids blijven gek op de dierenprints en hockey en voetbal zijn ontzettend populair in Sneek. 

Wat vinden jullie de leukste kindermode trend voor het nieuwe winterseizoen?

Ook in onze winkel zie je een aantal duidelijke trends van dit moment terug. Het bomberjack, als winterjas, tussenjas of vest. Patches zien we ook nog veel deze winter. Op denim, blouse of jacks.  De ruit voor de jongens en meiden is in veel collecties te zien, als blouse of tuniek. Verder merken wij dat eigenlijk alle kids gaan voor comfort. Soepele, zachte stoffen hebben duidelijk de voorkeur. In een collectie met veel joggers en sweatpants kunnen ze dus alle kanten op. 

Wat is jullie gouden combinatie tip voor het nieuwe winterseizoen?

Dare to mix and match! Durf te combineren. Ieder kind is uniek en dat zou ook ieder outfit moeten zijn. We merken dat veel klanten nog in setjes kopen, wij willen ze te laten zien hoe merken geweldig met elkaar kunnen combineren.

Thanks Zo Kids!

 

 

 

overzicht