Funky Blog

welcome to your Funky World!

FUNKY STOR(i)ES

19/09/2016 - 5 jaar geleden hebben Ilja Petiet (moeder van zoon Sam) en Chantal Monsma (moeder van 1 zoon Sem en 2 dochters, Muys & Keet) de deuren geopend van de ‘stenen’ winkel Stoerkids. Daarvoor had Chantal de webwinkel al. Deze liep zo goed dat ze graag de volgende stap, een echte winkel, wilde nemen. Op het moment dat zij hier over nadacht gaf Ilja aan iets anders te willen. En 1 + 1 = 2. Binnen een half jaar was het zo ver en werd een lang gekoesterde droom waarheid!

Wat vinden jullie van de nieuwe Funky XS collectie? 

De naam zegt het al. De wintercollectie is weer lekker Funky. Fijne kleuren en hippe prints. En allemaal combineerbaar waardoor soms hele bijzonder verrassende combinaties ontstaan. Lekker eigenwijs. En vooral draagbaar. Het zijn producten die kids er vaak ook zelf uit halen.

Wat is jullie favoriete item uit de Funky XS collectie?

Voor de jongens is dat het kobalt blauwe motor jacket. Stoer model in een lekker frisblauwe kleur.
Voor de girls is dat de Mesh skirt mix blue met een funky knalroze tailleband. Stoer en girly tegelijk. En…. Je kunt er zo goed rondjes mee draaien.

Wat zijn de (leukste) reacties van klanten op de collectie?

De fijne felle kleuren voor de kids van 2 – 8 jaar. En de mooie meer afgezwakte vergrijsde kleurtonen voor de grotere kids. Verder is men erg blij met alle zachte materialen die er tegenwoordig gebruikt worden in alle verschillende collecties.

Wat vinden jullie de leukste kindermode trend voor het nieuwe winterseizoen?

Voor girls is dat zeker de tuinbroek en voor wie het durft de bootcut denim. Voor boys de denim met patches.

Wat is jullie gouden combinatie tip voor het nieuwe winterseizoen?

Combineer iets klassiekers met iets hips. Think out of the box! Dat maakt een outfit net even anders, eigenwijs of juist stoer. Setjes zijn prima, maar iets wat net niet helemaal dezelfde kleur of materiaal is maakt een outfit veel spannender en eigen! 

Thanks ladies van Stoerkids!

overzicht