Funky Blog

welcome to your Funky World!

FUNKY MAMA GASTBLOG: MAART > BIARRITZ HERE WE GO!

22/03/2018 - BIARRITZ HERE WE GO! Nou ja, echt naar Biarritz gaan we natuurlijk niet, maar bij het zien van de nieuwe FUNKY XS zomercollectie, waande ik mij even in de bekende badplaats aan de Atlantische kust. Een zeer geliefd surfersparadijs. Hoi mijn naam is Renate, moeder van 3 zoons en een Ă©chte FUNKY XS fan. Toen ik 2 weken geleden te horen kreeg dat ik uitgekozen was als gastblogger, vond ik dat natuurlijk te gek.

Uiteraard had ik voor mijn jongste zoon Benja allang een set in de kast hangen van de nieuwe Funky XS zomercollectie, maar tot mijn grote verrassing kreeg ik speciaal voor dit blog een mooie set cadeau.

Mijn oudste zoons zijn 17 en 15. Zij zijn helaas het Funky tijdperk voorbij, maar mijn jongste zoon is 2🎉 die past er sinds afgelopen winter perfect in. Ik ben een grote fan vanwege de felle kleuren, fantastische materialen, de prints vind ik altijd erg origineel en het allerbelangrijkste….de kwaliteit en de pasvorm zijn geweldig.

Ik had onmiddellijk leuke ideeën om Benja te fotograferen op het strand. Op zijn shirt staan surfplanken en het strand, vandaar. Maar zoals je wel gemerkt hebt, was het de afgelopen weken veel te koud. En daarna werd hij ziek! De tijd begon te dringen en dus besloot ik foto’s in huis te maken. De strandfoto’s houden jullie dus nog te goed.

Om de zoektocht in de webshop zometeen extra makkelijk te maken, zal in exact benoemen welke kledingstukken Benja draagt.

Shirt: BS BIARRITZ TEE FLUO CORAL
Een shirt met V-hals en een opdruk van verschillende strandfoto’s. Het shirt is heel leuk te combineren met diverse shorts of een leuke surf jogger uit de FUNKY XS zomercollectie, zoals Benja deze draagt op de foto.

Broek: BS SURFJOGGER JEANSBLUE
De perfecte match bij het shirt! Dezelfde fluor oranje kleur zien we namelijk terugkomen in het koord en de oranje streep in de broeksband. Aan de voorkant van de broek zit een kangoeroezak (handig voor als hij binnenkort schelpen wil verzamelen.

Ik zou je echt willen adviseren om even te gaan kijken in de webshop van FUNKY XS, zowel voor de jongens als meisjes is de collectie zo ontzettend leuk! Ik kocht zelf al het gele shirt met de tekst STYLE ICON en het jasje met BOY PWR op de rug. Ook was ik opslag verliefd op de BP PICTURE SHORT multi. Bij elkaar is dat dus ook een Ă©chte FUNKY set!

Kleding moet comfortabel zitten. Het maakt in dit geval niet uit wat je uitzoekt. Alle stoffen en overige materialen voelen zo lekker zacht aan. Uit ervaring weet ik ook hoe mooi deze kleding blijft. Zelfs na 100x wassen. Echt, geloof me! Ik ga samen met Benja ontzettend genieten van deze mooie kledingset.

Dankjewel Funky team!

En voor degene die het leuk vinden, kunnen jullie mij volgen op Instagram onder de naam: https://www.instagram.com/talkaboutstyle.nl

 

Fijne zomer allemaal!

Groetjes,

Renate 

overzicht