Funky Blog

welcome to your Funky World!

FUNKY MAMA GASTBLOG MAART

28/03/2019 - Nina voor FUNKY XS: Heb je stoere kids die van felle vrolijke kleuren en printjes houden? Kijk dan naar de gave en vrolijke collectie van Funky XS. Dit vrolijke label heeft wederom een vrolijke collectie waarmee de lente nu al goed is begonnen.

De items kun je leuk combineren met elkaar zodat je heel veel leuke setjes kan maken en lekker kunt blijven afwisselen. Je kan de items ook goed combineren met basic items die je misschien zelf al in de kast hebt hangen. 

Zoals bijvoorbeeld het truitje welke Nina aan heeft op de foto.


 

Dit truitje is ook leuk te combineren met een jeansbroek of jeansrokje en leuke sneakers.
Het rokje dat Nina bij dit truitje aan heeft is heel mooi afgewerkt, met aan de bovenkant een leuke panterprint. Oog voor detail heeft FUNKY XS zeker. En dat maakt de kleding juist opvallend en apart.
Je kunt het combineren met lange kniekousen en bikerboots, maar ook met een maillot en bikerboots is het een geweldige stoere meidenset.

Nina vindt het truitje heel goed zitten en tevens het rokje vindt ze fijn. Het rokje zit niet te strak en niet te ruim. Dus de kleding valt goed op maat. Ze kon er heerlijk in spelen. Echt een stoere en toch meisjesachtige outfit.
 
De tekst op de voorkant van het rokje is: “Girls can do” en op de achterkant staat er “Everything”.
En zo is het maar net. Deze jonge meiden hebben de wereld nog aan hun voeten, zolang ze er zelf ook maar in blijven geloven.
 

Het label Funky XS heeft zoveel leuke items…. Dus hou hun site goed in de gaten… ook voor de jongens ;-) Sinds kort is er ook een hippe tienerlijn FNK dept. voor kids van 8-16 jaar. Dus Nina kan het ook al aan!
Voor meer outfit inspiratie check www.girlslabel.com Daar vind je alles voor meisjes, van hippe kleding, schoenen en speelgoed tot de leukste uitjes en opvoedtips.

 

overzicht