Funky Blog

welcome to your Funky World!

FUNKY MAMA GASTBLOG: FEBRUARI

20/02/2018 - Voor onze nieuwe rubriek FUNKY MAMA GASTBLOGGER zijn wij iedere maand op zoek naar een Funky mama die graag iets wil vertellen over Funky. Na een oproep op Facebook hebben wij vele leuke aanmeldingen gehad, bedankt hiervoor! We hebben er één voor februari uitgekozen: Mariska van Bommel van Studio Hutspot.

Hoera, ik mag de gastblog van deze maand voor Funky XS schrijven!

Waarom heb ik me opgegeven? Funky XS is een supertrendy modelabel en ik ben hier erg enthousiast over. Als moeder van drie boys, heb ik inmiddels aardig wat merkervaring, en Funky XS is echt funky, cool en spicy in één! Hippe kledingsets voor boys en girls in overvloed, die ook nog eens funky te combineren zijn.  

Hoe leuk is dat, voor jongste zoon Niels (7) wordt een hippe set uit de nieuwe zomercollectie naar ons gestuurd om te testen.

Ik krijg het pakketje thuis gezonden, geen idee wat er in zit. Vol verwachting maak ik het open. Cool, wij mogen de BP Icon Tee in fluoriserend geel testen, samen met de FNKY Pants in navy. Hoe leuk is dat? Wat me direct opvalt, is het stoere navy stiksel op de schouder van het shirt. Dit komt weer terug in de navy broek. Zo wordt Niels een echt stijlicoon!
Nou ja, dat kan ik natuurlijk wel vinden, maar wat vindt Niels er zelf van?

Na een voetbalochtend -helaas heeft zijn team de wedstrijd niet gewonnen- trekt Niels de kleding aan. Het maakt hem gelijk weer vrolijk!
‘Wauw mam, die broek zit lekker!’ Het fluoriserende gele koord en de opdruk op de broekspijp met FNKY PWR komen leuk terug in het shirt. Hier is over nagedacht door oprichtster Lisette en haar Funky designteam! Wat valt alles mooi smal! Zowel het shirt als de jogpants vallen mooi, het is een fijne slimfit. Wat nog meer opvalt aan de pants, is de stoere zak aan de voorzijde.

Nu krijgen we gelijk zin in de zomer! Ondanks het feit dat buiten het zonnetje schijnt, gaan wij extra zomervibes opzoeken in het plaatselijke tuincentrum voor een heuse fotoshoot!

Niels kan zich lekker bewegen in de FNKY sweatpants en zijn t-shirt, dus hij nestelt zich in allerlei posities op de loungebank. Als hij dan toch lekker bezig is, geeft hij ook de plantjes gelijk even water. We hebben zin in de zomer!

Naast het feit dat Niels zijn kleding ‘comfy’ vindt, vind ik mijn eigen comfort ook belangrijk, dit betekent; zo min mogelijk ellende met wassen en liever niet strijken natuurlijk.
Beide items mogen worden gewassen op 30 graden, helemaal prima. Het shirt is gemaakt van 60% polyester, 33% katoen en 7% lycra. Nou wij moeders weten wel wat dat betekent, toch? Ophangen, snel droog en vooral: het kreukt niet en de pasvorm blijft mooi. Strijken is niet nodig en daar worden we blij van!
De broek is gemaakt van 95% katoen en 5% lycra. Niet te dik, het is immers de zomercollectie. Dit betekent dat de broek ook weer snel droog is, fijn zeg! De pants is te combineren met alle bovenstukken uit het BOYS PWR thema. Dus…. Ik weet al hoe ik de rest van mijn dag door kom. Mama gaat nog even webshoppen voor meer kekke Funky XS items…!

 

Groetjes,

Mariska van Bommel  

overzicht