Funky Blog

welcome to your Funky World!

FUNKY HOTSPOTS | TIPS VOOR DE HERFSTVAKANTIE

15/10/2016 - In een groot deel van het land in de herfstvakantie begonnen. Het moment om er samen met het gezin op uit te gaan en leuke momenten te beleven! Wij hebben 3 Funky hotspots voor in de herfstvakantie voor jullie op een rijtje gezet! Have a funky vacation!

1. FUNKY LEGO WORLD

Bouwen, spelen, creƫren en leren! Van dinsdag 18 t/m maandag 24 oktober vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het grootste LEGO evenement ter wereld plaats! Naast dat je je kunt laten inspireren door meer dan 300 gebouwde LEGO modellen kunnen kinderen van jong tot oud zich uren vermaken en spelen en bouwen met LEGO. Een perfect Funky uitje voor de herfstvakantie. Klik hier voor meer informatie.

Bron: LEGOWorld

2. FUNKY VERHALEN IN DE HERFST

Zijn jouw kinderen gek op spannende verhalen, grappige theatervoorstellingen, films en knutselen? Dan is Verhalen in de herfst in Rialto en Ostade Amsterdam een echte aanrader! Van 15 t/m 23 oktober kun je hier terecht voor een heerlijk dagje uit en kun je meedoen aan verschillende workshops! Klik hier voor meer informatie.

Bron: Rialtofilm.nl

3. FUNKY ANIMALS

Tijdens de herfstvakantie organiseerd Artis speciale activiteiten voor kinderen en het gezin. Zo kun je tekenen bij de olifanten, kun je mee met een familierondleiding of kijk je gezellig met het gezin naar een familie voorstelling. Deze herfst hoef je je niet te vervelen! Klik hier voor meer informatie.

Bron: Artis.nl

Heb jij nog leuke funky tips? Deel ze met ons in een reactie op Facebook!

overzicht