Bestellen

Om een Funky artikel via onze website te bestellen ga je via de menubalk naar SHOP. Hierbij kun je direct kiezen of je naar de BOYS of GIRLS pagina wilt worden geleid. Vervolgens klik je op het product dat je wilt bestellen en vult de juiste maat en het aantal in. Daarna kun je het product toevoegen aan de shoppingbag.

Wanneer je klaar bent met bestellen kun je aangeven dat je verder wilt met betalen door op de AFREKENEN button te klikken. Je krijgt dan een overzicht van je bestelling waaronder je vervolgens je adresgegevens en   e-mailadres invult. Wanneer de bestelling op een ander adres bezorgd moet worden vul je de adresgegevens van het bezorgadres in. Daarna geef je aan op welke manier je wilt betalen en kun je de bestelling bevestigen. Direct na de bestelling ontvang je een e-mail met ordernummer ter bevestiging van de aankoop. 

BETALEN
Je kunt bij ons in de webshop betalen via iDEAL, met creditcard (Mastercard, Visa of Eurocard) of een overboeking doen via een bank- of girorekening. Let op: bij een overboeking kan het een aantal dagen duren voordat de betaling bij ons binnen is en wij de bestelling kunnen versturen. Bij betaling via iDEAL of Mastercard gaat het verzenden sneller.

Direct na de bestelling ontvang je een e-mail ter bevestiging met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten. Elke bestelling wordt geleverd nadat de betaling binnen is. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden, anders vervalt je bestelling. Zodra de bestelling bij ons de deur uit gaat, krijg je per e-mail een bevestiging van verzenden.